A Corner Étterem Balatonalmádi a városközpontban elhelyezkedő, könnyen megközelíthető étterem. Széles ételkínálattal rendelkezik, a pizzáktól a változatos egytálételekig és hagyományos magyar ízekig terjedő kínálattal. A személyzet barátságos, a kiszolgálás gyors, így a vacsora gyorsan asztalhoz kerül. A rendelés leadását követően a fogások általában gyorsan érkeznek, figyelembe véve a többi vendéget is.
Az ételek íze gyakran kiváló, és az adagok bőségesek, gyakran elegendőek a megosztáshoz. Corner Étterem központi fekvése miatt a hely könnyen megközelíthető a városban, ahol sokan keresik a jó minőséget. A visszatérő vendégek aránya magas, ami a stabil teljesítményt és megbízhatóságot mutatja. A levesek nagy tálban érkeznek, ami a kiadós étkezések jellemzője. A fizetési lehetőségek között széles bankkártya elfogadási lehetőség elérhető. Az ár-érték arány kedvező, így a családok és csoportok számára is jó választás lehet. A Corner Étterem Balatonalmádi továbbra is a környék kedvelt célpontja, amely helyben kínál minőséget és kellemes atmoszférát.
Nagyon jó lett a hely finom minden minosegi es az arak se olyan magasak ajanlom kaphattok kedevezmenyt ha ertekeltek es ajanlom tenyleg jo jojjetek be egy kis kakaoea vwgy vmi
Mi megvoltunk elégedve a kiszolgálással és az étel minőségével is. A pizzájuk és az egy tál ételük is finom. Az egy hét alatt többször is beültünk ide vacsorázni vagy ebédelni. Eléggé a központban van úgyhogy forgalmas hely, valamikor nincs szabad asztal,jobban jár ha foglal az ember. Ami még plusz volt benne hogy elfogadják a szép kártya összes zsebét.
Almádiba érkezésünk előtt rákerestünk az ott lévő éttermekre, mert tudtuk, hogy korábban fogunk érkezni, mint ahogy a szálláshelyünket elfoglalhatjuk. Így találtunk a Corner Étteremre. Központban,könnyen megközelíthető, (az útmutatás is pontos volt) helyen található az étterem.
Kellemes környezet fogadott minket, egyetlen zavaró tényező volt csak, a tanításról érkező gyerekek. Valószínűleg a szülőknek nagyszerű lehetőség, hogy befizethetik gyermekeiket és tudják, hogy biztonságos, barátságos légkörben, finom menükből választhatnak, de egy fárasztó utazás után mi jobban örültünk volna egy nagyon kifáradt, csendes, sőt inkább alvó gyerek csapatnak. A megrendelt ételek időben elkészültek, és ízletesek voltak.