Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vízközeli kedves hely

BF Hotel BalatonföldvárBF Hotel Balatonföldvár a térképen

Kiváló 2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az üdülőház részben vannak retro, hűtő nélküli szobák, valamint van pár felújított, erkélyes, hűtővel felszerelt szoba is, kicsit drágábban. Az üdülőház és hotel területén is tisztaság van. A személyzet végtelenül kedves, mindent megtesznek, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Mi azért próbára tettük a türelmüket, mégis mosolygósak, kedvesek, segítőkészek voltak végig. Tényleg nem volt olyan, amiben ne segítettek volna szívesen.
A Balaton nagyon közel van, a kertben napozóágyak vannak kihelyezve és van egy ping-pong asztal is. A hotel rész aljában kis játszóház, csocsó, ping-pong, biliárd segíti a kikapcsolódást.
Ami hiányzott, hogy szerintem egy kádkilépő és személyenként egy törölköző azért beleférne az árba, plusz a vacsoránál volt, hogy az étkezésre kijelölt idő felénél elfogyott az egyik fajta étel a háromból, így aki akkor jött (akár azért mert mondjuk korábban nem volt üres asztal), neki már nem jutott, mert azt már nem is pótolták.
Ezzel együtt nagyon pozitív élmény volt ott lenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

BF Hotel további értékelései

2023.10.05a párjával
Kiváló
A Balaton közelsége az egyik legfontosabb tényező. A partot övező, árnyékot nyújtó, csodás Kvassay sétány. Nyugodtabb strandolási, pihenési lehetőség. Félpanziós ellátás. Kirándulási lehetőségek.
2021.08.18családjával
Kiváló
Igazi Gyerekbarát hotel, szép szobák, finom étel, a BF Hotel nagyon tetszett, mert a gyerekeknek egész nap volt elfoglaltságuk, Balaton mellett ideális volt a fürdés, átöltözés. Homokozó, játszótér. Reggeli vacsora finom, gördülékeny, rossz időben játszóház, programajánlatok. Szép szobák,...
2019.04.10a párjával
Kiváló
Nagyon jó az elhelyezkedése a Hotelnek és az Üdülőháznak is, csak egy gyönyörű sétány választ el a parttól. Az üdülőházban voltunk, elég puritán, de aludni jó. Az étkezés viszont svédasztalos és kiváló. Ár-érték arányban nekünk tökéletes. Ping-pong asztal is van a kert részen. Az üdülőház kb. 200...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Anna Villa Balatonföldvár - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Anna Villa Balatonföldvár
36.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval