Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagy csalódás

Arácsi Cukrászda BalatonfüredArácsi Cukrászda Balatonfüred a térképen

Átlagos 2017. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sok jót hallottam a helyről, kézműves csodák, isteni sütemények és fagyik, kedves kiszolgálás, meleg hangulat. Szóval nagy elvárással és kíváncsisággal indultam ide.
Maga a cukrászda falatnyi, de hangulatos, barátságos (lenne).
Pár asztalka van bent és kint, gondolom, inkább elvitelre vannak az édességek.
Sajnos első nekifutásra nem találtam olyan süteményt, ami rögtön megtetszett. Azt láttam, hogy az árak nem alacsonyak, bár ha tényleg minőségi termékekről van szó, akkor nem gond; de az árhoz képest néhány édességet kicsinek találtam.
A pult mögött lévő hölgy elég kedvetlen volt, nem nagyon figyelt a rendelésemre (a vanília fagyi már elfogyott- de én fahéjat kértem...). Maga a tiramisu szelet(ke) ízletes volt, de nem volt különlegesebb, mint egy nem kézműves cukrászdában. A gombóc fahéjfagyi viszont isteni volt, azt elismerem.
Kint ültünk le a kevés számú asztalkák egyikénél.
Amin kiakadtam, hogy az asztalra kiírták, hogy a használt edényt majd a vendégnek kell visszavinni. És mindezt nem humoros stílusban, hanem inkább felszólítva. Attól, hogy visszaviszem a koszos tányéromat, attól még az asztal koszos marad, vagy azt is töröljem le?
Összességében az elfogyasztott sütemények, főleg a fagyi minősége, íze tetszett, de a kiszolgálás stílusa miatt többször biztosan nem próbálkozunk. Egy ilyen kuckós-családias helytől pont a kedvességet, barátságos fogadtatást várnám el. A mosoly nem kerül pénzbe, az szívből kellene, hogy jöjjön.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (3)
Arácsi Cukrászda Balatonfüred - BelsőArácsi Cukrászda Balatonfüred - Étel/italArácsi Cukrászda Balatonfüred - Étel/ital

Arácsi Cukrászda további értékelései

2023.11.19egyedül
Kiváló
Az Arácsi cukrászda a fősodratú egységek csúcsát képviseli, akárcsak a szintén füredi Bergmann vagy a fővárosi Auguszt. Barátságos, szeretnivaló, hangulatos a beltér, ízletesek és szépen a sütemények, kedves a kiszolgálás, megfizethetőek az árak. Jól éreztem itt magam, örömmel betérnék máskor is....
2018.10.31gyerekekkel
Mi is ajánlások alapján és elvárásokkal kerestük fel a cukrászdát.Hangulatos hely! Nem fogysztottunk, voltak ismeretlen, de "jól kinéző" sütemények! Négy - öt féléből vásároltunk "Fürediáron"! Mivel a hely kicsi ezért nem választottuk a helybeni fogysztásT Összességében elfogadható, de más a...
2018.04.08a párjával
Kiváló
Jó hír a különleges táplálkozási igényűeknek, hogy gyönyörű és nagyon finom a liszt- és tejmentes, mandulás, kávés, csokis tésztájú mentás, ribizlis torta. Gyönyörű a tetejébe és nem porlik, mint máshol a mentes sütik. Bár bevallom, a menta számomra nem domborodott ki benne.
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
28.890 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel