H. Ágica étterem értékelései

Értékelései
4
36
43
66
4
0
200

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg H. Ágica értékeléseit!

Olvasd el H. Ágica étterem értékeléseit!

H. Ágica értékelései

Nagymama konyhája -

Zománc Bisztrócska Vászoly

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy gasztroműsor ajánlása alapján kerestük fel ezt a helyet, ebben az aprócska, de annál aranyosabb faluban. Az étterem a központban van. Szépen felújították, rendkívül barátságos, tetszetős. Mintha a nagymamához ugrottunk volna vasárnapi ebédre. A felszolgálók mosolygósak, segítőkészek voltak. Az étlap egyszerű, kevés étel van rajta, de szerintem mindenki talál szimpatikus fogást.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
A kávézó központi helyen van Hévízen. A berendezés modern, tetszetős, tényleg jó beülni. A felszolgálólányok mosolygósak, segítőkészek voltak. A megrendelt sütemények nagyon frissek és ízletesek, a kávé és a koktél is nagyon finomak voltak. Egyszóval mindennel meg voltunk elégedve, Hévízen járva nem most voltunk itt utoljára. Mindenképpen ajánlom ezt a helyet.
Megosztom
Kellemes ételek kellemes környezetben -

Pántlika Porta Dörgicse

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
A dörgicsei Levendula farm és a romtemplomok meglátogatása után kerestünk helyben egy jó éttermet. Megtaláltuk. Már a környezet is magával ragadó volt, a maga olaszos-franciás udvarház jellegével. Az étlap csak pár ételt tartalmaz, de mindenki talál fogára valót. Az ételek minősége és ízvilága remek volt, az árak teljesen elfogadhatóak.
Megosztom
Egy príma hely -

BAK Vendéglő Gyulakeszi

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 23.
A káptalantóti kedvenc piacunk meglátogatása után után kerestünk egy helyet a közelben, ahol nyugodtan meg lehet ebédelni. Találtunk, és milyen jól tettük. Egy szimpatikus településen, jól kitáblázott helyen található a vendéglő. Réges-régen malom volt, nagyon szépen felújították, átalakították. Nagy tisztaság mindenütt, az udvaron, az étteremben, a mellékhelyiségekben.
Megosztom
Megér egy próbát -

Torony Étterem Fonyód

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Az étterem rendkívül jó helyen van, és már évtizedek óta működik, úgyhogy valami jót biztosan tudhat. . . Ínycsiklandó illatok fogadtak, no meg egy rendkívül kedves cica a kerthelyiségben. Meglepődtem, mert novemberhez képest tele volt vendégekkel az étterem. A személyzet nagyon kedves volt, és minden kérdésünkre-kérésünkre udvariasan reagáltak.
Megosztom
Finomságok háza -

Geleta Cukrászda Balatonlelle

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Másodjára jártam ebben a cukrászdában, de most is nagyon jó benyomásom volt róla. Nagy a választék, sokféle sütemény, édesség (pl. gesztenyepüré, madártej, somlói galuska), pogácsák és finom kávék. Minden, amit megkóstoltunk, nagyon ízlett, és közben néztük, hogy sokan zacskószámra viszik elvitelre a pogácsákat, gesztenyepüréket. . .
Megosztom
Először, de nem utoljára -

Halászcsárda Keszthely

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Vegyes érzésekkel mentem az étterembe, hallottam róla jót és rosszat is. Az első benyomásom pozitív volt, szép berendezés, tisztaság, udvarias személyzet, az étlap választékos. Mi kétszemélyes haltálat kértünk, amit nem is bántunk meg. Gusztusosan tálalták, és minden egyes falat nagyon ízletes volt. Akkora adagot kaptunk, hogy a maradékot becsomagoltattuk, és plusz egy vacsoraadag kitelt belőle.
Megosztom
Korrekt és finom ételek korrekt áron -

Paprika Vendéglő Szigliget

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Ittjártam. hu ajánlása alapján kerestem meg az éttermet, mikor Szigligeten jártam. A hely maga nem modern, de tiszta, barátságos. A személyzet udvarias, mosolygós. A felszolgáló hölgy rögtön említette, hogy van kemencében sült csülök és kacsa, ha azt kérnénk. Persze, hogy kipróbáltuk, és nem csalódtunk.
Megosztom
Nekem csalódás volt... -

Oszi Bácsi Keszegsütödéje Szigliget

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6.
Ha már a szigligeti strandra készültünk, feltétlen Oszi bácsinál szerettem volna ebédelni, annyi jót hallottam a helyről, hogy az egyik legjobb balatoni halsütöde stb. Még az sem zavart, hogy hosszú sor állt, hiszen felkészültem rá, hogy a minőségi ételt ki kell várni. Nagyon gusztán sütötték a halakat, tényleg látványkonyha volt.
Megosztom
Kellemes ebéd egy kellemes helyen -

Apetito Étterem Keszthely

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
Voltam már itt korábban is, de akkor még más néven futott az étterem. Szerencsére jót tett neki a változás. A berendezés otthonos, kellemes, az étlap jól átlátható, és a pincérnőnk is segítőkész, szimpatikus volt. A tálalás gusztusos, egyetlen ami nem tetszett, hogy minden langyos volt. Az ételek finomak voltak, az adagok hatalmasak- desszertre már nem volt kapacitásunk.
Megosztom
5 oldalon / 43 találat


TérképX