H. Ágica étterem értékelései

Értékelései
4
37
45
66
5
0
230

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg H. Ágica értékeléseit!

Olvasd el H. Ágica étterem értékeléseit!

H. Ágica értékelései

Remek cukrászda egy remek helyen -

Rege Cukrászda Tihany

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Tihany mindig is a legszebb balatoni hely számomra, és igyekszem új helyeket felfedezni. A cukrászda az apátság melletti udvarban van, barátságos környezetben. Pár éve felújították, jól áll a modern környezet néhány régi bútorral. A hűtőpultban levő sütik nagyon guszták voltak, nehéz volt választani.
Megosztom
Ahol az ember lelke is mosolyog -

Kávéház a Vörös Lóhoz Tapolca - Diszel

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Mivel lelkes Káptalantóti-piac látogató vagyok, ezért mindenképp meg szerettem volna nézni ezt a kávéházat is. Nem csalódtam, sőt. . Amint belép az ember, kiszáll a rohanó világból. Mosolygós emberek, lágy zene, barátságos környezet fogad, mintha a nagyihoz mennénk ebédre. Rögtön otthon érezzük magunkat, a berendezés nagyon hangulatos.
Megosztom
Nagymama konyhája -

Zománc Bisztrócska Vászoly

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy gasztroműsor ajánlása alapján kerestük fel ezt a helyet, ebben az aprócska, de annál aranyosabb faluban. Az étterem a központban van. Szépen felújították, rendkívül barátságos, tetszetős. Mintha a nagymamához ugrottunk volna vasárnapi ebédre. A felszolgálók mosolygósak, segítőkészek voltak. Az étlap egyszerű, kevés étel van rajta, de szerintem mindenki talál szimpatikus fogást.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
A kávézó központi helyen van Hévízen. A berendezés modern, tetszetős, tényleg jó beülni. A felszolgálólányok mosolygósak, segítőkészek voltak. A megrendelt sütemények nagyon frissek és ízletesek, a kávé és a koktél is nagyon finomak voltak. Egyszóval mindennel meg voltunk elégedve, Hévízen járva nem most voltunk itt utoljára. Mindenképpen ajánlom ezt a helyet.
Megosztom
Kellemes ételek kellemes környezetben -

Pántlika Porta Dörgicse

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
A dörgicsei Levendula farm és a romtemplomok meglátogatása után kerestünk helyben egy jó éttermet. Megtaláltuk. Már a környezet is magával ragadó volt, a maga olaszos-franciás udvarház jellegével. Az étlap csak pár ételt tartalmaz, de mindenki talál fogára valót. Az ételek minősége és ízvilága remek volt, az árak teljesen elfogadhatóak.
Megosztom
Egy príma hely -

BAK Vendéglő Gyulakeszi

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 23.
A káptalantóti kedvenc piacunk meglátogatása után után kerestünk egy helyet a közelben, ahol nyugodtan meg lehet ebédelni. Találtunk, és milyen jól tettük. Egy szimpatikus településen, jól kitáblázott helyen található a vendéglő. Réges-régen malom volt, nagyon szépen felújították, átalakították. Nagy tisztaság mindenütt, az udvaron, az étteremben, a mellékhelyiségekben.
Megosztom
Megér egy próbát -

Torony Étterem Fonyód

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Az étterem rendkívül jó helyen van, és már évtizedek óta működik, úgyhogy valami jót biztosan tudhat. . . Ínycsiklandó illatok fogadtak, no meg egy rendkívül kedves cica a kerthelyiségben. Meglepődtem, mert novemberhez képest tele volt vendégekkel az étterem. A személyzet nagyon kedves volt, és minden kérdésünkre-kérésünkre udvariasan reagáltak.
Megosztom
Finomságok háza -

Geleta Cukrászda Balatonlelle

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Másodjára jártam ebben a cukrászdában, de most is nagyon jó benyomásom volt róla. Nagy a választék, sokféle sütemény, édesség (pl. gesztenyepüré, madártej, somlói galuska), pogácsák és finom kávék. Minden, amit megkóstoltunk, nagyon ízlett, és közben néztük, hogy sokan zacskószámra viszik elvitelre a pogácsákat, gesztenyepüréket. . .
Megosztom
Először, de nem utoljára -

Halászcsárda Keszthely

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Vegyes érzésekkel mentem az étterembe, hallottam róla jót és rosszat is. Az első benyomásom pozitív volt, szép berendezés, tisztaság, udvarias személyzet, az étlap választékos. Mi kétszemélyes haltálat kértünk, amit nem is bántunk meg. Gusztusosan tálalták, és minden egyes falat nagyon ízletes volt. Akkora adagot kaptunk, hogy a maradékot becsomagoltattuk, és plusz egy vacsoraadag kitelt belőle.
Megosztom
Korrekt és finom ételek korrekt áron -

Paprika Vendéglő Szigliget

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Ittjártam. hu ajánlása alapján kerestem meg az éttermet, mikor Szigligeten jártam. A hely maga nem modern, de tiszta, barátságos. A személyzet udvarias, mosolygós. A felszolgáló hölgy rögtön említette, hogy van kemencében sült csülök és kacsa, ha azt kérnénk. Persze, hogy kipróbáltuk, és nem csalódtunk.
Megosztom
5 oldalon / 45 találat


TérképX