Andi88: Nem felejthetetlen, de jó... - Borcsa Étterem Balatonfüred

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Borcsa Étterem Balatonfüred értékelése
3. helyezett a 80 balatonfüredi étterem közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 5 városban járt
5 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nem felejthetetlen, de jó...

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Szép helyen van, kellemes az étterem is. Ami nem tetszett, hogy összesen 4 nem dohányzó asztal van, a bejárat mellett közvetlenül, a fal mellett, ahol a pincérek és a vendégek 30 másodpercenként mennek el melletted ki-be. Amikor kérdeztem, hogy hol van nem dohányzó rész, még meg voltak sértődve...Én éreztem magamat negatívan megkülönböztetve a dohányosokkal szemben, kb mintha sarokba ültettek volna, olyan helyen volt az asztal... a "nemdohányzó" asztalok egyébként a dohányzó asztalokkal van körül véve... így nem lehet úgy megvacsorázni, hogy közben ne szállna rád a cigifüst folyamatosan...nem túl kellemes...az ételek finomak, bőségesek, az árak balatoni viszonylatban nem magasak. Szép hely, mennék is ismét, ha a dohányzó és nemdohányzó rész jobban el lenne különítve. Az ételek finomak és bőségesek voltak, nem felejthetetlenek, de finomak. Ha valakit nem zavar a cigifüst étkezés közben, annak ajánlom.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Andi88 felhasználót?    Igen

Cím
8230 Balatonfüred
Tagore sétány

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. október 2.
Először jártunk a Borcsában, késői (10 óra utáni) érkezésünk ellenére is kedvesen fogadtak bennünket. A választék bőséges, az ételekre (frissensültekre) aligha 10 percet kellett várni. A bennünket kiszolgáló pincér kedves, jó humorú egyén volt. A hangulat kellemes, nyugalmat árasztott. (...

2018. szeptember 24.
Balatonfüreden a legjobb étterem számunkra. Az árak nem magasak, az ételek mennyisége és minősége kiváló. Sajnos elég sokat kellett várni az ebédünkre, a számlára pedig még többet. Viszont jó idő volt, kint ültünk a teraszon, így nem volt olyan vészes. Maga az étterem szép, nagyon jó helyen van....

2018. augusztus 15.
Több, mint egy óra várakozás után vacsora és innivaló (!!!) nélkül távoztunk. Azt se kérdezték meg, hogy minek vagyunk ott.