Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Andi88
6520
Itt járt már

Andi88 adatlapja

13Értékelés
6
5
2
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.04.25
Utoljára itt2020.03.03

Néhány kiemelt értékelés

2018. augusztus 21.a párjával járt itt
Párommal voltunk ott, nem először. A pincérek kedvesek, a hely kellemes. Kétszemélyes tálat kértünk, ami elég lett volna 3 embernek is. Minden finom volt, bőséges. Az egyetlen problémánk az volt, hogy mire a szállásra értünk, addigra szaladnunk kellett, aztán estig váltottuk egymást a mellékhelyiségben. . .
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Huszár Vendéglő válasza
Kedves Vendégünk,

Sajnálattal olvastuk, hogy tetszését nem nyerte el éttermünk kiszolgálása és színvonala. Bízunk abban hogy ez nem vette el kedvét egy újabb látogatástól mellyel bizonyíthatjuk minőségi ételeink felszolgálását és színvonalas szolgáltatásunkat.

Kedves Andi88!
2018. szeptember 3., Huszár Vendéglő, vendégkapcsolati manager
Gyenge 2017. július 26.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Korábbi vélemények alapján választottuk ezt a helyet. Az értékelések alapján a környék 12 étterméből a 2. helyet kapta. Miután ott vacsoráztunk, megfogalmazódott a kérdés bennünk: "Te jó ég, milyen lehet a másik 10"
A hely dohos, rideg. A személyzet az asztalok mellett nevetgélt, kiabált, mintha nem egy étteremben lettünk volna, hanem egy zárt körű bulin hívatlan vendégekként.
2Ételek / Italok
3Kiszolgálás
2Hangulat
3Ár / érték arány
3Tisztaság
Időpazarlás 2017. július 26.a párjával járt itt
Hatalmas csalódás volt! A honlapon található képek alapján még meg is lepődtünk, hogy mennyire kedvező árú a belépő. Miután ellátogattunk oda, rájöttünk, hogy igazából drága. Kocsival csak fizetős parkolóban lehet megállni, óránként 270 Ft-ért. Az öltözők kopottak, falfirkásak, koszosak.