Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes benyomások

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Feleségemmel és barátainkkal tértem be Balatonfüred egyik legendás helyszínére. Nem sok szabad asztal volt, de az egyiktől éppen távozott egy család, hát lehuppantunk a helyükre. Kb. 10 perc és egy szolíd integetés után odaballagott egy felszolgáló. Frankón kioktatott bennünket, hogy ne csodálkozzunk, ha észre sem vesznek bennünket, ha leszedetlen asztalhoz ülünk le (!?...). Az étel kiválasztásával egyidejűleg kértem egy száraz fehér viceházmestert - na, azt nem kellett volna. Felháborítóan silány lőrét adnak fehér bor gyanánt!! Az ételek szerencsére finomak voltak (húsleves, velős pacal főtt krumplival, rántott csirkemell rizzsel, velős pirítós), de miután elfogyasztottuk az ételeinket, visszazuhantunk a rögvalóságba. Ismét észrevétlenek lettünk. Pont annyi idő telt el, amennyi után az ember kezd feszültté válni, méltatlannak érzi a helyzetét, majd feldühödik, látva, hogy mindenki máshoz odamennek, csak hozzá nem. Végre magunkhoz tudtunk hívni egy hölgyet, közöltük vele, hogy fizetnénk. Megígérte, hogy szól a kollégájának. Ezután is üldögéltünk még sokat; már azt fontolgattuk, hogy fizetés nélkül távozunk, mire végre megkaptuk a számlát. Előzőleg, mivel volt időnk bőven(...), összeszmoltuk, hogy mennyi lesz a ceh; 16.500 Ft jött ki. Ehhez képest a számla 13.000 Ft-ról szólt... Legendás hely ide vagy oda, kiábrándító a kiszolgálás. Az a szerencséjük, hogy a konyha jó, vigyázzanak is rá, mert ha az is elkutyul, bajba fognak kerülni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) további értékelései

2023.10.02családjával
Kiváló
Nagyon finom és bőséges ételeket ettünk, a kiszolgálás és kitűnő volt. Többször voltunk már itt, de mindenképp visszatérünk, másnak is szívesen fogom ajánlani.
2021.07.14a párjával
Kiváló
Mi mindig a velős piritós miatt térünk be. Izletes csipős, imádjuk. Bár a szine és kicsit az állaga változott sajnos. Most megpróbáltuk a Csülköset is, de elég száraz, csalódás MINT EGY MELEG szendvics. Maradunk továbbra is a velős piritósnál. Ez rövid értékelés ? Mit kéne még írnom?
2020.02.09a párjával
Gyenge
Többször is írtam dicsérő szavakat erről a helyről, melyeket most a legnagyobb sajnálatomra meg kell változtatnom. Balatonfüredi félpanziós wellness hétvégénk szombatján sétálni indultunk. Együnk egy velős pirítóst a hatlépcsősben! - mondtuk egybehangzóan. Pár percet vártunk az asztalra, mert...
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
28.890 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel