Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legenda és a valóság

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred a térképen

Átlagos 2019. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta sétálunk el a hely előtt, most végre kipróbáltuk. Nem mintha eddig nem lett volna hely, mindig volt szabad asztal, csak most jött el az ideje. Kíváncsi voltam az agyon dicsért velős pirítósra, mivel más sok helyen ettem. Nos, az az igazság, hogy ahány ember itt velős pirítóst szeretne enni, annyi velő a világon nincs, ezt gondoltam, és igazam is lett. A neve legyen inkább velős pörkölt, annak viszont kiadós és finom. Már aki a csípőset szereti, mert eléggé erős volt. A kenyér viszont meglepően finom, kellően vastag és tökéletesen megpirított szelet volt. Ennyi pénzért laktató étel. A személyzet kicsit unta a vendégeket, és jó lenne ha a férfi felszolgálók mellőznék a rövid nadrágot. A kutyabarát éttermek, úgy általában elkülöníthetnének egy részt a kutyás vendégeknek. Van kutyám, de otthon sem eszünk együtt. Egy próbát mindenképpen megért, körbenézve a többi adag is brutális mennyiségű, legközelebb talán kipróbálunk mást is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) további értékelései

2023.10.02családjával
Kiváló
Nagyon finom és bőséges ételeket ettünk, a kiszolgálás és kitűnő volt. Többször voltunk már itt, de mindenképp visszatérünk, másnak is szívesen fogom ajánlani.
2021.07.14a párjával
Kiváló
Mi mindig a velős piritós miatt térünk be. Izletes csipős, imádjuk. Bár a szine és kicsit az állaga változott sajnos. Most megpróbáltuk a Csülköset is, de elég száraz, csalódás MINT EGY MELEG szendvics. Maradunk továbbra is a velős piritósnál. Ez rövid értékelés ? Mit kéne még írnom?
2020.02.09a párjával
Gyenge
Többször is írtam dicsérő szavakat erről a helyről, melyeket most a legnagyobb sajnálatomra meg kell változtatnom. Balatonfüredi félpanziós wellness hétvégénk szombatján sétálni indultunk. Együnk egy velős pirítóst a hatlépcsősben! - mondtuk egybehangzóan. Pár percet vártunk az asztalra, mert...
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
25.680 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval