Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
bóbita
2800
Itt járt már

bóbita adatlapja

10Értékelés
2
8
0
0
Bemutatkozás
Nagyon szeretek utazni, bár ez inkább pihenésre, wellnessre korlátozódik. Ha hosszabb időt sikerül eltölteni valahol, városnézés is belefér, de a pihenés a lényeg.
Így utazok, így járok étterembe
Új helyeket szeretek felfedezni, de ahol jól érzem magam, oda vissza-visszatérek.
Regisztráció2013.08.01
Utoljára itt2023.09.07

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2015. május 24.családjával járt itt
Először is tisztáznám a helyzetet: a Pikant étterem a város felőli, igen hangulatos, színvonalas, apróbb hibáktól eltekintve - pl. az ételek nem minden esetben néznek ki ugyanúgy, a mosdó felszerelése és tisztasága. . - olyan étterem, ahova szívesen visszatér az ember és másoknak is ajánlaná.
2Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
1Ár / érték arány
3Tisztaság
Átlagos 2013. augusztus 1.családjával járt itt
2013. áprilisában két éjszakát töltöttünk a Kristály Imperial Hotelban. Mivel a közelben lakunk, és Tatán is sokat tartózkodunk, nem ismeretlen a szálloda, bár soha nem gondoltuk, hogy ilyen közeli helyen pihenjünk. A recepción a kedves fogadtatás után beálltunk a mélygarázsba.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Átlagos 2019. március 25.barátokkal járt itt
Szinte a kezdetektől járunk a Korzóba, amikor még csak fagyi volt - ami kicsit drága ugyan, de mivel különleges, így belefér. Télen fagyi helyett hamburger, tésztaételek, legújabban pedig a szakember gárda fejlődésével BBQ, grill és más különlegességek is kaphatók. Akciók is vannak: egy kis kártyára a vásárlások alapján pecsétet lehetett gyűjteni - 2.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
2Tisztaság