Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az északi paret egyik legeredetibb, legizgalmasabb, legkövetkezesebben minőségelvű helye

Vasüzlet BalatonfüredVasüzlet Balatonfüred a térképen

Kiváló 2023. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. április 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vasüzlet már tavaly felkerült a célpontlistámra, hála a Magyar Konyha Balaton kalauzának. Idén végre eljutottunk hozzájuk. A hajdani vasüzlet helyén nyílt új hullámos egység minőségcentrikus, kommersz-termék-mentes, kiváló a konyha, remek a kiszolgálás.
Nagy értékeltük, ahogy egy pillanat alatt megoldották, hogy ne kelljen magasított székeken üljünk, miután jeleztem, hogy jobb híján azt a megoldást is elfogadjuk. Az is nagy jó pont, hogy kérés nélkül hoztak plusz tányérokat, hogy megosszuk az egyes tapas-méretű fogásokat. Nagyon korrekt, hogy nem rendeléskor derül ki, hogy mi nincs épp vagy mit készítettek másképpen, mint ahogy az étlapon szerepel. Magyarán a felszolgálás 6 pont az ötből.
Az árak húzósak. 990 ft plusz szervízdíj egy 2,5 decis Ogre sörre, 3500 ft a nem túl nagy adag dödöllére merész, de nem bántuk, mert a minőség kárpótolt.
A csirkemáj ízre-állagra nem győzött meg, ezen még dolgozni kéne, viszont csodás mártást és pazar kenyeret adtak hozzá, ha jól emlékszem a Buborék pékségből. Így együtt élvezettel ettük.
A brownie nem rossz, élvezhető, katarzismentes. 1800 forintért (plusz fsz. díj) több izgalmat várnánk.
A kim chi kiváló volt, bátran csípős, kellően ízes. Jobbat nem ettem, legfeljebb hasonlóan jót. Tegyem hozzá, mindenütt megkóstolom a kim chit, ahol csak lehetőségem van rá.
A rántott malacfül az almás-marinált zellerszáras-majonézes Waldor-saláta-variációval kiváló, ez is egyfajta műfajcsúcs.
A pirított hagymás krumplihéjchipses füstölt tejfölös dödölle a legjobb volt, amit életemben ettem, annál is jobb volt, mint amit magam valaha készítettem.
Az eleve nagyon bíztató, ha egy helyen ki van téve néhány olyan étterem névjegye, mint a Mór24, a Salt és a Hilda, mint megtudtuk, ezeken a helyeken dolgozott a tulajdonos-üzletvezető Huszár Mátyás, akivel öröm volt megismerkedni és eszmét cserélni.
Kiváló élményünk volt a Vasüzlet, bármikor örömmel térnénk be újra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (32)
Vasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - EgyébVasüzlet Balatonfüred - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
25.680 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel