Nagy értékeltük, ahogy egy pillanat alatt megoldották, hogy ne kelljen magasított székeken üljünk, miután jeleztem, hogy jobb híján azt a megoldást is elfogadjuk. Az is nagy jó pont, hogy kérés nélkül hoztak plusz tányérokat, hogy megosszuk az egyes tapas-méretű fogásokat. Nagyon korrekt, hogy nem rendeléskor derül ki, hogy mi nincs épp vagy mit készítettek másképpen, mint ahogy az étlapon szerepel. Magyarán a felszolgálás 6 pont az ötből. Az árak húzósak. 990 ft plusz szervízdíj egy 2,5 decis Ogre sörre, 3500 ft a nem túl nagy adag dödöllére merész, de nem bántuk, mert a minőség kárpótolt. A csirkemáj ízre-állagra nem győzött meg, ezen még dolgozni kéne, viszont csodás mártást és pazar kenyeret adtak hozzá, ha jól emlékszem a Buborék pékségből. Így együtt élvezettel ettük. A brownie nem rossz, élvezhető, katarzismentes. 1800 forintért (plusz fsz. díj) több izgalmat várnánk. A kim chi kiváló volt, bátran csípős, kellően ízes. Jobbat nem ettem, legfeljebb hasonlóan jót. Tegyem hozzá, mindenütt megkóstolom a kim chit, ahol csak lehetőségem van rá. A rántott malacfül az almás-marinált zellerszáras-majonézes Waldor-saláta-variációval kiváló, ez is egyfajta műfajcsúcs. A pirított hagymás krumplihéjchipses füstölt tejfölös dödölle a legjobb volt, amit életemben ettem, annál is jobb volt, mint amit magam valaha készítettem. Az eleve nagyon bíztató, ha egy helyen ki van téve néhány olyan étterem névjegye, mint a Mór24, a Salt és a Hilda, mint megtudtuk, ezeken a helyeken dolgozott a tulajdonos-üzletvezető Huszár Mátyás, akivel öröm volt megismerkedni és eszmét cserélni. Kiváló élményünk volt a Vasüzlet, bármikor örömmel térnénk be újra.