Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Annabella

Hotel Annabella BalatonfüredHotel Annabella Balatonfüred a térképen

2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi julius vegen jartunk a szallodaban. Ket, egymasba nyilo szobat kaptunk öt före.
A tisztasag megfelelö, a szalloda allapota a koranak szinten megfelelö. A felpanzios ellatas szerintem mindenkinek nyujt valamit, nekünk izlett.
Külön pont, hogy a jatszoter teljesen lezart kertben van, igy a gyerekek ugralhattak, amig mi a reggeli vagy vacsora idejet kitoltuk egy kicsit. A ket kicsi fiamnak nagyon tetszett a gyerekklub is.
Mi egyszer voltunk csak a sajat strandon, ugyanis hianyoltuk az ottani jatszoteret. Van ugyan libikoka, de az 38 fokos hösegben, a tüzö napon nem igazan jo mulatsag. A Kisfaludy vagy Eszterhazy strand tökeletes valasztas ebböl a szempontbol.
Kar, hogy a szalloda barja mar este 10-kor bezar, igy kenytelenek voltunk mashol - bar ott minden a közelben van - koktelozni.
Nekünk oriasi szerencsenk volt, ugyanis a szobank a parkolora nezett, igy csak reggel sütött be a nap, s a hömerseklet elviselhetö volt a szobakban.
Ami viszont nagyon zavart, meg akkor is, ha maga a szalloda nem tehetett rola, az a del-amerikai pansipos zenekar esti "koncertje" a setanyon, par meterre a szallodatol. Ket hetig minden aldott este 11 oraig ott zeneltek !!
Summa summarum, en tudom ajanlani masoknak is, akik egy kenyelmes szallodat keresnek, kedves szemelyzettel, jo etelekkel, de luxusigenyek nelkül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Annabella további értékelései

2024.03.12a párjával
Kiváló
Nekünk kedvencünk.Szuper elhelyezkedésű szálloda,a környék könnyen bejárható.Kényelmes erkélyes szobák,a célnak megfelelő.Reggeli-vacsora amely italfogyaszutassal van, rendkívül kedvező és jó választékú.Reggel lehet úszni,nyáron lehet napozni a medence mellett.Átjáráss van szemben a parkon...
2023.10.15családjával
Kiváló
Emlékszem régen csak ámulva néztem a vízből ezt a hatalmas kék épületet és megígértem hogy egyszer telik rá, megszállunk ott a családdal. Sajnos a nagyszülőkkel ez már nem lehetséges, de édesanyámmal sikerült. Azt meg kell azért jegyeznem, hogy árhoz képest elég retro, viszont tiszta, a Wellness...
2023.09.10a párjával
Egy hétvégét töltöttünk itt a párommal. Foglalás előtt elolvastam itt a szálloda értékeléseit, jót és rosszat is. Ezektől függetlenül szeretem megtapasztalni saját magam is megtapasztalni bizonyos dolgokat. A szálloda kívülről kicsit retró hangulatú. A szoba tiszta volt és nekem tetszett....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
28.890 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel