Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi nyeremény Wellness

Hotel Golden Lake Resort BalatonfüredHotel Golden Lake Resort Balatonfüred a térképen

Átlagos 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Két éjszakát töltöttünk itt egy nyereménykupon jóvoltából. Kíváncsian vártuk, hogy mit nyújt a szálloda, mert jót és kevésbé jót is olvastunk róla. Első, kicsit negatív benyomásunk akkor keletkezett, amikor a foglaláskor közölték velünk, hogy a mélygarázsért külön kell fizetni, ellenben ingynes felszíni parkolási lehetőség nincs, csak jóval távolabb a szállodától. Úgy gondolom, ha nincs felszíni opció, akkor vagy építsék be az árba, vagy jutányosabb áron számlázhatnának az éjszakánkénti 2200 Ft-tos ártól.
A szoba tiszta, de a berendezésen, legfőképpen az ágyon látszik az elmúlt évek használata, ráférne egy felújítás/csere. A matrac rettenetesen ki volt feküdve, a rugókat folymatosan lehetett érezni. Nagyon rosszul aludtunk.
A Wellness részleg nagyon jól mutat a fotókon, ám sajnos elég kicsi. A medence vize 30-32 fokosra van írva, de nekünk hidegebbnek tűnt, nem beszélve a medencetér hőmérsékletéről. Úszás után szabályosan fáztunk. A finn szauna kihelyezése az udvarra jó gondolat, de sajnos a szaunatér kicsi, és a pihenőhely is csak néhány székből és két padból áll. A legnagyobb problémát a szaunázás utáni zuhanyzás lehetőségének hiánya és egy kinti fűtött pihenő medence jelenti. Kicsit olyan érzése volt az embernek, hogy próbáljunk meg valamit, de félig sikerült.
Az ételek minősége erősen közepesnek mondható. Sok étel egyenesen íztelen volt, a választék sem volt különösebben átgondolt.
A személyzet kedves, pozitívumként értékeljük a szobába bekészített borkóstolót, de a hely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Golden Lake Resort további értékelései

2023.10.03a párjával
Kiváló
Volt szerencsénk itt tölteni 2 éjszakát a párommal. A hotel berendezése minden várakozást felülmúlt. A személyzet rendkívül kedves és udvarias volt. A hotel közvetlenül a vízparton van és nagyon közel minden látnivalóhoz. Többnyire a wellness részleget használtuk, amely tartalmaz hideg és meleg...
2023.10.03a párjával
Kiváló
Ebben a 4 csillag superior hotelben exkluzív környezetben pihenhetünk, közvetlenül a Balaton partján, Füred központjában. Akár jó időt akár rossz időt fogunk ki (nekünk mindegyikből jutott) itt a kikapcsolódás garantált és csak úgy elrepül az idő (sajnos ilyenkor gyorsan telik). Nekem személy...
2022.05.15csoporttal
Kiváló
Nagyon jo helyen van a szálloda, gyönyörűen felújítva, a személyzet kedves, segítőkész. Wellnes nagyon kellemes, tiszta. Vacsora választék nekünk nagyon minimális volt, kicsit többet és különlegesebbet vártunk, kiszolgálás pótolta a hiányt. Reggeli választék teljesen jo, a szokásos kajak. Ajanlom...

A Hotel Golden Lake Resort legnépszerűbb csomagjai

Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.06.25-ig
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
42.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.04.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval