Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem éppen királyi szállás

Royal Villa BalatonfüredRoyal Villa Balatonfüred a térképen

Gyenge 2015. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy utolsó pillanatos foglalás eredményeképp szálltunk meg itt 4 éjszakát. Füreden gyorsan fogynak a szállások, szezonban már gyakorlatilag lehetetlen szabad hotelt/apartmant találni.
Így annak ellenére, hogy már a képekről láttuk, hogy nem ez lesz álmaink szállása, lefoglaltuk, hiszen örültünk, hogy találtunk egy apartmant.
Az apartman messze esik Füred központjától, így vagy egy nagy egészségügyi sétával, vagy autóval lehet odajutni. Nyaralás alatt szeretjük letenni az autót, így mi sokszor a sétát választottuk.
A szoba berendezése nagyon régies volt, elhanyagolt és sajnos a tisztaság is hiányos. Tele öreg bútorral, rongyos szőnyeggel, és egy alig csukható kis hűtő árválkodott a sarokban.
A csalódás tetőfoka az volt, amikor érkezéskor fölfedeztük, hogy nincs szappan a mosdóban és kértünk. Majd a folyosón található szekrényből kivett egy korábban már használt szappandarabot és odaadta. Megköszöntük a gesztust, de tisztelettel visszautasítottuk. Ezek után ellátogattunk egy boltba és vettünk magunknak folyékony szappant...
A "kétszemélyes ágy" két ágy összetolását jelentette, amik a csupasz járólapon szétcsúsztak, így aztán jaj volt annak, aki alvás közben az ágy közepe felé tévedt :)
Az egyetlen pozitívum a tányérszervizes reggeli volt, amit szerencsére -a nem éppen olcsó- szobaár tartalmazott. Változatos volt és ízletes, mennyiségre is baráti.
Az ok, amiért nem mentünk át másik szállásra, az -ahogy már fentebb írtam-, hogy nem tudtunk már szabad helyet lelni, de szívünk szerint az első nap után váltottunk volna.
A tanulságot levontuk, itt nem foglalunk szobát akkor sem, ha különben ki kell hagyjuk az amúgy rendszeres füredi látogatást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Royal Villa további értékelései

2018.07.10a párjával
Kiváló
Szép épület a Balaton északi partjának legnagyobb városában! Tökéletes szállás, tiszta szobák, erkély, kilátás a Balatonra, légkondi, síkképernyős TV, ingyenes WIFI többféle szoba variáció. Az árak kedvezőek mind szállás, mind étkezés terén. A felszolgálás kiváló, kedves, illemtudó a pincér. A...
2014.08.19gyerekekkel
Szörnyű
Sötét, dohos, kiábrándító szoba. Mocskos szőnyeg, padló. Flegma, kek stílusú tulaj, soha nem megyünk vissza. Csendes környezetben található, ezért pihenni lehet. Nem mondhatnám drágának a helyet, de azt gondolom, hogy a tisztaság nem árhoz kötött. Véleményünk tehát lesújtó, a gyermekeim is...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
28.890 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel