renimeli étterem értékelései

Értékelései
10
12
34
26
1
1
15

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg renimeli értékeléseit!

Olvasd el renimeli étterem értékeléseit!

renimeli értékelései

Köszönöm, de újra nem... -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2017. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. október 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sosem voltam még Vakvarjú étteremben, bár tudom, nagyon menőnek számítanak, és mit hagytam ki, bla. . . ha viszont ez a sztenderd, akkor nem is leszek újra. Üzleti ebédre mentünk heten egy mezei kedden, és tele volt az étterem. Belsőre, enteriőrre rendben volt, és látszik, hogy van marketinges az irodája asztalánál, viszont nagyon zajos a hely.
Megosztom
Céges ebédre, vacsorára színvonalas hely -

Chagall Restaurant Budapest

2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. október 11.
Külföldi kollégáinknak általában a környező szállodákban foglalunk szobát, ők ragaszkodtak hozzá, hogy egyszer itt együnk együtt, mert ők nagyon szeretik. . . nos, engedtem nekik. Valóban jó étterem ez. Igényes, letisztult belső térrel, nyugodt sétáló utcára néző terasszal. Négyen érkeztünk, mindannyian ettünk levest és főételt, valamint ittunk 1-1 pohár bort.
Megosztom
Rosszabbra számítottam -

Grinzingi Borozó Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy átlagos hétfő estén akartunk gyorsan enni valamit a Ferenciek tere környékén, de tudjuk, hogy a város ezen része erős árakban, így tértünk be ide. A hely maga nem a legbájosabb megjelenésű, régies, kicsit falusias berendezésű, magyaros jellegű és elég zajos is. Érkezésünkkor tele volt, többségében külföldiekkel, így épphogy le tudtunk ülni.
Megosztom
Rég látogatott kedvenc, most már még kedvencebb -

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant - Podmaniczky utca Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon rég jártam a Wasabiban, utoljára talán kb. 7 éve. Akkor is imádtam a running sushi stílust, hogy azt és annyit ehetek, próbálhatok ki, amit csak akarok, és nem kell egy étel mellett döntenem és elfogyasztani, ha a fene fenét eszik is. Párommal érkeztem újrakezdőként és az eddigi emlékeimet csak alátámasztotta az étterem.
Megosztom
2017. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. október 6.
Többször jártam már Egerben, de erről az étteremről még nem hallottam. Ezért amikor a hotel recepcióján érdeklődtem, hogy hol van a közelében egy étterem, amihez nem kell sokat sétálni, mert már teljesen elcsigázottak vagyunk kollégáimmal az éhségtől, meglepődtem, hogy van egy ilyen hely kb. 200 méterre.
Megosztom
Rosszkor voltam rossz helyen, vagy...? -

Céltorony Grill & BBQ Budapest

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőm mondta, hogy menjek el vele erre a helyre, mert ő és a párja imádják, és meg akarta nekem is mutatni ezt a kis "kuckót". Tényleg nem tudom, hogy csak egy rossz időszakban érkeztem, vagy ő értékelte túl a helyet, de rám jó benyomást nem tett. Pedig a weboldaluk is nagyon jókat sejtetett.
Megosztom
Újpest-központ felélesztésének része -

Központ Bisztró Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 17.
Pozitív dolog látni néhány éve, hogy Újpestet apránként fejlesztgetik. Ennek részeként nyitották meg ezt a bisztrót is, aminek hatására végre beülhetünk a barátokkal inni-enni valamit egy igényes helyre a külső kerületben is, nem kell hozzá becsattogni a városba. A hely a metrótól 1 percre a fő térre nézően található.
Megosztom
Évtizedes kedvenc -

Delta Pizzéria Balatonfüred

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebbe a pizzériába 18 éves korom óta visszatérek, amikor csak Balatonfüreden járok, mert egyszerűen istenien készítik nem csak a pizzákat, hanem más ételeket is. Gyakorlatilag Füred legforgalmasabb autóútja mentén a Petőfi S. utcán van, így csöndesnek semmiképpen se mondható, főleg, hogy szinte csak szabadtéri ülőhelyei vannak.
Megosztom
Egyszerű csapatvacsora -

Korhely Faloda & Daloda Budapest

2017. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. február 2.
Kollégákkal való vacsorára választottuk ezt a helyet, mert volt köztünk külföldi személy is, aki mindenképpen magyaros ételre vágyott. Furcsa volt, hogy a mínusz 5 fokban, szakadó havas esőben az étterem előtt állt egy leányzó aki beinvitálni hivatott a járókelőket. . . Az étterem megjelenése barátságos és kulturált, nekem abszolút tetszett.
Megosztom
A saláták...! -

Keksz Budapest

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy barátnőm mutatta meg régebben a helyet, azóta is vissza-visszajárok másokkal. Nem vagyok oda a belvárosi találkozókért, de ha már muszáj, akkor nem árt, ha van olyan hely, ahol enni is tudok egyet munka után. Megközelítésben nem kell magyarázni miért jó. Belül is fiatalos, laza. A székek és asztalok eddig mondjuk bárhova ültem bent, tuti billegtek, ennyire lazának nem kéne lennie, de mindegy.
Megosztom
4 oldalon / 34 találat


TérképX