A Balaton egyik legszebb üdülőfalujában található kisvendéglő 1989 óta kényezteti vendégeit finom ételekkel. Konyhájuk a házias vonalat képviseli, elsősorban magyar és erdélyi fogásokkal.
Kb. 50 éve (nem túlzás) járok Balatongyörökre, így a vendéglő fejlődését, majd visszafejlődését igazán nyomon követhettem. A kezdeti kiskocsmából az elmúlt évtizedek alatt teraszos, szép nagy étterem lett. Sajnos a felszolgált ételek minősége sok esetben mára a kritikán aluli színvonalat közelíti. Pl.
a Brassói vízben úszó főtt húsdarabok sült krumplival. Szaftnak nyoma sincs. Végre volt máj az étlapon, kísértetiesen hasonlított a Brassóihoz. Szagtalan, íztelen. Ezzel a két szóval jellemezhetném az ételeket. 2 paradicsomleves, 3 főétel, 2 saláta, 3 szörp - 26. 000,- Ft. Mindenki döntse el, hogy ez sok vagy kevés, szerintem ha jó, esetleg csak közepes az étel, akkor rendben van. Sok időnek kell eltelnie, hogy újra próbát tegyek.