Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeretné T-com -os lenni :-)

Telekom Hotel Balatonkenese BalatonkeneseTelekom Hotel Balatonkenese Balatonkenese a térképen

Kiváló 2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hely csodálatos a belső wellness rész kifogástalan és sok élmény elemet tartalmaz. Az ételek finomak és a személyzet figyelmes. Ami furcsa vagy érdekes volt számomra, hogy ötvözik a „retró” és a modern dolgokat. Vannak részei a szállónak ahol egy valós idejű időutazást kap az ember egy másik részen pedig a „full” modernnel találkozik a vendég. A park része csodálatos, van hely napozni focizni és sétálgatni is. A felújítást nem kellene tovább halogatni, mert lehet hogy ez lesz egyszer a hátránya. Kicsit nehéz megtalálni, mert nem jól van kitáblázva, de van parkolója és tényleg jó helyen van.
Ami nem tetszett, hogy az állaghoz képest elég drága egy éjszaka, gondolom ez tudatos is egy kicsit, mivel ez egy vállalati üdülő és lehet hogy a dolgozókkal ki tudják a szezont tölteni.
Minden jól működik, ajánlom mindenkinek, aki kényeztetésre vágyik a Balaton partján főleg ha van T-com –os ismerőse, mert akkor nagyon olcsón juthat egy igazi élményhez.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Telekom Hotel Balatonkenese további értékelései

2021.09.07gyerekekkel
Kiváló
Balatonkenesén, közvetlenül a Balaton partján található ez a csodaszép szálloda. A szálloda hall-ja és wellness részlege igényes, a szobák tiszták, az ágyak kényelmesek. A szálloda saját stranddal rendelkezik. Az étterem is magas színvonalú, az ételek finomak és nagy a választék.
2020.12.18a párjával
Kiváló
2020.szeptember elején jártunk a hotelben férjemmel.Minden tökéletes volt, szuper wellness, saját partszakasz napágyakkal,szépen rendben tartott kertrésszel,kertibútorokkal.Finom,válltozatos ételek, kedves személyzet! Ha tehetjůk újra megyůnk!
2020.07.04a párjával
Kiváló
4 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Számunkra tökéletes Hotel, minden felszereltséggel, ami a vendég kényelmét szolgálja. Csodálatos part, szerencsére az idő kegyes volt, engedte, hogy fürdeni tudjunk. Balaton itt kicsit iszapos, (bár én nem szenvedtem tőle), de távozásunk előtt pont...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Parti Sétány Vendégház Balatonkenese - Napi árak
Napi árak
05.01-11.01.
Parti Sétány Vendégház Balatonkenese
28.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval