Kritikus001: Szeretné T-com -os lenni :-) - Telekom Hotel Balatonkenese Balatonkenese

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
3 szállásértékelés 3 városban járt
0 étteremértékelés 2 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szeretné T-com -os lenni :-)

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 14.
A hely csodálatos a belső wellness rész kifogástalan és sok élmény elemet tartalmaz. Az ételek finomak és a személyzet figyelmes. Ami furcsa vagy érdekes volt számomra, hogy ötvözik a „retró” és a modern dolgokat. Vannak részei a szállónak ahol egy valós idejű időutazást kap az ember egy másik részen pedig a „full” modernnel találkozik a vendég. A park része csodálatos, van hely napozni focizni és sétálgatni is. A felújítást nem kellene tovább halogatni, mert lehet hogy ez lesz egyszer a hátránya. Kicsit nehéz megtalálni, mert nem jól van kitáblázva, de van parkolója és tényleg jó helyen van.
Ami nem tetszett, hogy az állaghoz képest elég drága egy éjszaka, gondolom ez tudatos is egy kicsit, mivel ez egy vállalati üdülő és lehet hogy a dolgozókkal ki tudják a szezont tölteni.
Minden jól működik, ajánlom mindenkinek, aki kényeztetésre vágyik a Balaton partján főleg ha van T-com –os ismerőse, mert akkor nagyon olcsón juthat egy igazi élményhez.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Kritikus001 felhasználót?    Igen

Cím
8174 Balatonkenese
Parti sétány 51.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. április 21.
A szoba rendben volt. A hotel szépen kialakított, rendezett. El lehet kellemesen tölteni az időt, mi tavasszal voltunk nyáron szuper lehet. Mikor ott jártunk nem működött a beltéri jakuzzi, de ez sehol nem volt jelezve. Az ételek számunkra íztelenek voltak, ezt csak tetézte, hogy a pincér az...