Jó ár ertékű hely. Kicsit retró, de jó. Bőséges kínálat, kedvező ár, kedves figyelmes személyzet! Menü is bőséges és finom. Ajánlani tudom mindenkinek!
Munkatársakkal tértünk be ide. Álmomban sem gondoltam hogy valaha is betérek ide mert mindig nyüzsi van. Azt pedig végképp nem gondoltam, hogy ilyen megtiszteltetésben lesz részem, hogy meghívnak vacsorázni. . . Ezúton is szeretnék köszönetet mondani! Most nem voltak sokan, gyorsan megkaptuk a gyönyörű kétszemélyes tálakat.
Díszítés, ízek mai trendnek megfelelőek semmi hiba. A pincérek ügyesek, gyorsak, figyelmesek, a hely tiszta. Nem is szeretném tovább ragozni. . . Biztosan visszatérek még. . . Mindenkinek bátran ajánlom!
A Móló Halsütő (Móló Étteremhez tartozik) gyorsétterem a várt ízvilágot adta. Kedves kiszolgálás, nem túl nagy adag ételek jellemzik. A mosdó a Móló Étteremben használható.
Több éve Lellére járunk, de még csak most tértünk be először. Kellemesen csalódtam! Sokan voltak mégis figyelmes és gyors volt kiszolgálás, az ételre nem kellett sokat várni. Kiadós, a 2 személyes tálat nem bírtuk megenni. Tiszta asztal és környezet. Egy-két szomszédban lévő étterem pincérei átmehetnének egy kis etikai képzésre! Biztos vissza megyünk jövőre! Köszönjük
Kb. 10 éve járunk ide. Végigettük az étlap teljes kínálatát. Lellét végigjárva mindenki szembesülhet azzal,hogy sorra zárnak be a vendéglátóhelyek.Reméljük a MÓLÓ megmarad. A menü éppen elég egy könnyű ebédnek, bár én jobban szerettem a palacsintát, amit régebben adtak a menühöz. VISZONT GYEREKEKNEK JOBB A FAGYI.
Kisgyerekkel érkeztünk szó nélkül egyből hozták a széket neki Gyors, kedves, figyelmes kiszolgálás Finom magyaros ételek Menüt és a’la carte ételt is fogyasztottunk. Menü Menühöz képest nagy és laktató A’la carte ételek is rendben voltak finomak ízesek igazi magyaros étterem
Alapvetően finom ahogy főznek DE. Egy paradicsomsaláta nem négybevágott paradocsimból áll hagymával. Egy brassói nem hasábburgonyára rakott húsból áll. Egy limonádé nem citromos szirupból. A cordon blue meg a legrosszabb volt amit valaha ettem. Az adag mérete meg enyhén kifogásolható. . . Személyzetet meg sem említem, gondolom egy idényre vannak ott. . .
Egy gyors strandolás közbeni ebédre választottuk a helyet, menüt ettünk. Nyilván nem vár sokat az ember egy 1200 Ft-os leves-főétel-desszert kombinációtól, ennek megfelelően az adag nem volt hatalmas, az íze nem volt életem legmeghatározóbbja, de ilyen árért teljesen korrekt egy gyors és olcsó ebédnek.
Rengetegen voltak, ennek ellenére a pincérek viszonylag gyorsan végezték a munkájukat. További plusz, hogy több ventilátor fújt vízpárát, ami a nagy hőségben igen kellemes volt.
Betértünk vacsorázni. Halászlé szinte ehetetlen volt, a család gyros tálat evett, a két adag felelt meg egynek. Nem izlett és nem is volt olcsó. Kiszolgálás átlagos.