Tigibogyó étterem értékelései

Értékelései
0
5
7
3
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tigibogyó értékeléseit!

Olvasd el Tigibogyó étterem értékeléseit!

Otthoni ízek -

Diófa Csárda Harc

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 26.
Pár alkalommal már jártunk itt és fogunk is. Az étlap gazdag, sokszor nem tudjuk eldönteni mit együnk. Az ételekre nem kell sokat várni, finomak és bőségesek. Itt van ízük az ételeknek. Az étterem környezete egyedi, kiszolgálás kedves és udvarias. Közép árkategóriás étterem, ahol az ár/érték arány összhangban van. Érdemes betérni, ajánlom mindenkinek.
Megosztom
Születésnap egy kiváló étteremben -

Sasfészek Étterem Kecskemét

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 30.
Családi születésnapot ünnepeltünk, a étterem jó híre, hangulata, és értékelései alapján választottunk. Az étterem majdnem teltházzal ment, mégsem kellett sokat várni az ételekre. Kínálat megfelelő, az ételek ízletesek, bőségesek voltak. A pincérek udvariasak, visszajelzést kértek, hogy minden rendben van-e, hozhat-e még egy italt.
Megosztom
5*-s pizza egy kis faluból -

Progetto Manfredi Ristopizza Fadd-Dombori

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajánlották ezt az éttermet, hogy a pizza a legjobb a környéken. Belépve kicsit elcsodálkoztam, hogy nincs 2 vagy 4 fős asztalok csak kimondottan nagy asztalok. Mivel nem voltak sokan, így bárhova le tudtunk ülni. Szép,tiszta étterem a szezonnak megfelelően díszitve. Egy fiatal hölgy vette fel a rendelésünket. 10 perc múlva már kész is voltak a pizzák.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Az egyetlen étterem volt aznap a környéken, ahol fogadtak minket.Igazi hangulatos kis vendéglő, ami nem zsúfolt és hangos.Kedves, mosolygós fogadtatás és gyors kiszolgálás. Levesek, főételek nagyon finomak,bőségesek. Mindenkinek ajánlom, akár családoknak is. Tiszta, rendezett étterem, biztos vissza megyünk még!
Megosztom
Lassú kiszolgálás -

Toscana Látványkonyha Szekszárd

2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első alkalommal jártunk itt ebben a nagyon szépen berendezett kis olasz étteremben. Rajtunk kívűl még 2 fő volt, akik már ebédeltek. 5-n voltunk, rendeltünk levest, főételt és desszeret is. Italként limonádét rendeltünk, én kértem, hogy friss mentával, ha már lime-menta a limonádé. Mikor megkaptuk nem volt benne menta, rákérdeztem, mire a pincér közölte, hogy ma nem volt idejük elmenni a boltba.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több éve Lellére járunk, de még csak most tértünk be először. Kellemesen csalódtam! Sokan voltak mégis figyelmes és gyors volt kiszolgálás, az ételre nem kellett sokat várni. Kiadós, a 2 személyes tálat nem bírtuk megenni. Tiszta asztal és környezet. Egy-két szomszédban lévő étterem pincérei átmehetnének egy kis etikai képzésre! Biztos vissza megyünk jövőre!
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31.
A párommal tértünk be erre a kívülről tetszetős helyre. 12 percet vártunk az étlapra, pedig nem voltak sokan. Kétszer is nem a megrendelt ételt hozzták ki, majd 40 perc után sikerült. A pincérek azt se tudják melyik asztal kié, se mosoly és még flegma is. Az ár/érték arány nem megfelelő. Messziről el fogom kerülni jövőre.
Megosztom


TérképX