gasztrobetyár étterem értékelései

Értékelései
5
32
68
45
1
1
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gasztrobetyár értékeléseit!

Olvasd el gasztrobetyár étterem értékeléseit!

gasztrobetyár értékelései

Nálam az év étterme! -

Dolce Vita Pizzéria Balassagyarmat

2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Kedves fogadtatásban részesültünk. Pörgés van, lendületes, fiatalos, jókedvű kiszolgálás, pedig kisezren voltak. Megkérdezte tőlünk a pincér az ebédünk vége felé, hogy: "minden rendben van ? " Itt a tulaj valamit nagyon jól csinál. Házias ízek, finom olasz ételek, nem csak pizzák vannak az étlapon. Normál adagok, igen: rendben van minden.
Megosztom
2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül keveredtünk ide, mert máshol telt ház volt, s nem tudtak minket fogadni. A hely tiszta, kiszolgálás nagyon kedves, korrekt. Itt időben érkezik minden, ahogy kell! Az árak nem szálltak el, a választék nem túl nagy, de elegendő. Meglepődtünk, hogy még vad étel is szerepel az étlapon. Az ételek, italok jó ár-érték arányúak, normál adagokat kapunk, a díszítés nagyon profi!
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Most nagyon nehéz dolgom van ezzel az értékeléssel. Amikor helyet foglaltunk udvariasan tájékoztattak minket, hogy egy órát is kell várni az ételek érkezésére. Sebaj, mi most nagyon ráérünk. Kb. fél órát vártunk megékezett a nagyon finom, nagyon kevés, kis csészényi tárkonyos raguleves, a kenyér pedig elfogyott /! /.
Megosztom
Vegyes érzelmek, megér egy próbát... -

Benevár Étterem Mátrafüred

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak jót hallottunk erről a helyről, és már nagyon rajta voltunk a dolgon, hogy itt ebédelhessük, kirándulásunkkal egybekötve. Az első alkalom szinte tökéletesre sikerült. Kisezren voltak, de ennek ellenére időben érkeztek az italok-ételek. Házias ízek gyors, kicsit nyers kiszolgálás.
Megosztom
Igényes, várakozáson felüli... -

Mancsóék Butcher & Burger Salgótarján

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Sosem voltam kibékülve a gyors kajáldákkal, de ez a "burgerező" rácáfolt
a meggyőződésemre. Mangalica, szürke marha burgereket fogyasztottunk. A gyerekek meggyőzően bólogattak, hogy milyen finomat esznek, s a szörpök és a Csíki sör is rendben volt. Ha nagyon szigorú lennék azt is mondhatnám, hogy drága a hely, de itt nem silány ételekről van szó.
Megosztom
Házias ízek, retro hangulat... -

Keszegsütő Salgótarján

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Amikor beültünk nem is tudtuk, hogy önkiszolgáló a hely. Enyhe csárda jelleget ölt a Keszegsütő, s hangulatos. A házi készítésű szörpök finomak, jó ár érték aránnyal. Aki esetleg nem szereti halat, arra is gondoltak, hiszen van pl. : sült burgonya is. A halászlé sűrű, átlagos fűszerezésű, házi jellegű ízvilággal.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Többször jártunk már itt és nem is utoljára. Nem kell várni sokat a rendelésünkre, de keveset sem: nyugodt, megfontolt személyzet. A gyros pitában átlagosnak mondható, a gyros tál és a pizza viszont már jó ár- érték arányú, és a mennyiséggel sincs gond. Széles a választék a pizza, és gyros tekintetében. A hely tiszta, mediterrán jelleget ölt.
Megosztom
Kiváló halászcsárda! -

Bajai Halászcsárda Budapest Budapest

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
Először is szeretném leszögezni, hogy nem olcsó a hely, itt ne 1100-1600 ft-os halászlére gondoljunk, de magasra is tették a lécet. Vannak viták: "a bajai/szegedi-melyik a jobb halászlé. . . (? )", én mindkettőt szeretem, és most a bajai verzió itt kiválót kapott. Engem lenyűgözött, és szívébe zárt, belső berendezésével, teraszával, környezetével és zenéjével a csárda.
Megosztom
Jó hely, megér egy próbát... -

Grassalkovich Étterem Hatvan

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Hatvani kirándulásunkat, ennek az étteremnek a meglátogatásával szerettük volna megkoronázni. Kicsit nehezen találtunk rá a helyre, mert nincs kiírva egyértelműen, hogy pontosan hol is van az étterem, csak egy kis "plakát" figyelmeztet az irányra. A kiszolgálás nem túl gyors, de ez nem is baj, csak akkor, ha a gyerekek már nagyon szomjasak. . .
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Már régen vágytunk ide , hogy együnk valami specialitást. Egy esküvő utáni késői, családi ebédről volt itt szó. Nagyon kedves kiszolgálás, nem tolakodó személyzet szolgált itt fel. Az ételek, italok finomak, az árak kicsit borsosak, természetesem B. pest és könyékére vannak kiélezve, de nem mondanám hogy túlzás. Itt minőséget kapunk.
Megosztom
7 oldalon / 68 találat


TérképX