gasztrobetyár étterem értékelései

Értékelései
4
30
60
39
1
1
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gasztrobetyár értékeléseit!

Olvasd el gasztrobetyár étterem értékeléseit!

gasztrobetyár értékelései

Jó hely, megér egy próbát... -

Grassalkovich Étterem Hatvan

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Hatvani kirándulásunkat, ennek az étteremnek a meglátogatásával szerettük volna megkoronázni. Kicsit nehezen találtunk rá a helyre, mert nincs kiírva egyértelműen, hogy pontosan hol is van az étterem, csak egy kis "plakát" figyelmeztet az irányra. A kiszolgálás nem túl gyors, de ez nem is baj, csak akkor, ha a gyerekek már nagyon szomjasak. . .
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Már régen vágytunk ide , hogy együnk valami specialitást. Egy esküvő utáni késői, családi ebédről volt itt szó. Nagyon kedves kiszolgálás, nem tolakodó személyzet szolgált itt fel. Az ételek, italok finomak, az árak kicsit borsosak, természetesem B. pest és könyékére vannak kiélezve, de nem mondanám hogy túlzás. Itt minőséget kapunk.
Megosztom
Szuper kiszolgálás, jó kaják! -

Gyros Étterem Eger

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Véletlenül tértünk be ide. Gyrost szerettünk volna enni, de olyan helyet kerestünk ahová be elehet ülni. Ilyen kiszolgálást még sehol nem tapasztaltam! Körülugráltak minket, igaz nem voltak sokan. Megtetszett az étlapon a felhozatal, így rendeltem vadmalac levest is. A kaják jónak mondhatók, jó ár-érték arányúak. A gyros pitában nagyon finom és ésszerű az adag.
Megosztom
Végre kipróbáltuk és nem bántuk meg... -

Döner Box Salgótarján

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Régóta fentem már a fogamat erre a helyre. Belépve tisztaság és korrekt fogadtatás. Kiváló ár érték arányban ehetjük itt a kebabot. A pitában lehetne több a hús, de finom, és az ár-érték aránya jó, az öntet is nagyon igényes. A kebab tál kitűnő, -egy helyen ettem csak ilyet-, friss alapanyagok, izgalmas ízvilág jellemzik a gyorsétkezdét.
Megosztom
Csak ajánlani tudom, e remek helyet... -

Floga Grill Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éhes bolyongás, barát emberrel. Gyomor korgás. Nem messze egy kifőzde"zárva"-éhes sikongás. Betérve: kiváló szolgálás. Árak nem mennek mennybe, ide kérlek , ha teheted menj be! Van kérdés? Nincsen. . . Floga az új felfedezett "gyroszevő kincsem". Nem ér itt csalódás, mert piszkosság nincsen. Finom étek ízes, tízes skálán tízes.
Megosztom
Kedves kiszolgálás, bőséges adag... -

Jäger Söröző & Kisvendéglő Salgótarján

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Már régóta fentük a fogunkat erre a helyre. Most végre kóstolhattunk itt is. Aranyos hölgy vette fel a rendelést és a felszolgálást másik két aranyos hölgy folytatta. A vendéglő hangulatos itt bent is, de a terasz is kellemes élményt nyújt jó időben, akit nem zavar az főút zaja. Egy kicsit sokat kellett várni, tócsniba tekert herkentyűket rendeltünk, amelyek minősége és mennyisége megfelel az elvárásoknak.
Megosztom
Jó a maga nemében... -

Excalibur Étterem Balassagyarmat

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Véletlenül találtunk erre az étteremre a "legbátrabb városban". Nagy nyüzsgés fogadott minket, de a kiszolgálás kedves és precíz volt. Mikor leültünk az asztal, mely közepén egy láb található, igencsak mozgott. Az ételek jónak mondhatók, de van itt különleges menü is, pl. : vaddisznópörkölt, igaz kicsit drágábban. Jó az ár-érték arány, az adag bőséges, kedvesek itt az emberek is.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem vagyok oda a süteményekért, de ez egy jó cukrászda, voltunk itt már máskor is. E hangulatos és tiszta helyen gördítettem le az italomat, viszont kisfiam nem bírt a sütijével. . . Rám hárult hát a feladat, hogy elpusztítsam a maradékot, ami sikerült. Lúdláb volt az áldozat, ami meglepően finom volt. Kedvesem és anyukám is elégedett volt mindennel.
Megosztom
Jó hely, szép hely, de nem több... -

Cocco-Mio Étterem Fót

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 18.
Mogyoródra készültünk a Pipa csárdába, de sajnos zárva találtuk pedig a nyitva tartás nem árulkodott erről a tényről, hogy ma szünnap. Nagyon éhesek voltunk így átmentünk Fótra. Itt ez az étterem volt a legközelebb. Ajjaj, nagy a nyüzsgés, már mondtam volna menjünk, de a szívélyes fogadtatás másra késztetett. Meg kell hagyni igényes hely, talpraesett pincérekkel.
Megosztom
Meglepetés, elégedettség... -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ellátogattunk a gyerekekkel Gyöngyösre, s ahogy az nálunk szokás, megkoronázva az eseményt, éttermet is néztünk ki. Nem a Feketerigó volt a cél, de "jó lesz ez nekünk" címszó alatt beültünk hát ide. Nagy nyüzsgés volt /nem szeretem az ilyen helyeket/, de aránylag hamar hozták a levest. Meg voltunk elégedve a pincérek hozzáállásával, ráadásul az ételek finomak/háziasak voltak, és nagyon jó ár-érték arányúak.
Megosztom
6 oldalon / 60 találat


TérképX