gasztrobetyár étterem értékelései

Értékelései
5
32
72
45
1
1
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gasztrobetyár értékeléseit!

Olvasd el gasztrobetyár étterem értékeléseit!

gasztrobetyár értékelései

Átlagos hely... -

Texas Burger Salgótarján

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Többször jártam már itt, párommal és ismerőssel is. Nem kell túl sokat várni az ételekre, de keveset sem. Átlagos ételek, átlagos kiszolgálás uralja a "burgerezőt". Száraz a pizza, fantáziátlan ízvilág. A tisztaság jónak mondható. Nem szeretek jónál rosszabbat adni, de nekem sajnos nem jött be... Ettől függetlenül: ajánlom!
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 15.
Többször is jártunk már itt, és elégedettek is vagyunk. A kiszolgálás kiváló nincs mit rajta ragozni. Fiatal, kedves, aranyos lányok, teszik ki jobbára a kiszolgáló személyzetet. A kaja nem olyan gyorsan érkezik, mindig kell várni kb. fél órát, nem gond, hiszen mindig finom ételt hoznak ki. Mi itt még nem csalódtunk, finom a gyros tál és a pizza is rendben van!
Megosztom
Szuper kiszolgálás, jó kaják! -

Gyros Bár - Peti Pita Balassagyarmat

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 11.
Célzottan választottuk ezt a helyet. Nagyon kedves, és szuper a kiszolgálás. Kicsit szűkös a bár, de a kaják jók. Nem váltják meg a világot, a fűszerezés talán lehetne erőteljesebb. A tisztaság átlagos. Ide bármikor be merek térni, mert rendes a személyzet, tetszik az ízvilág és nem tokos csirkét kapunk a pitába,buciba vagy a tálra. Ajánlom!
Megosztom
Különleges mackó... -

Brumbrum Eger

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 1.
Több étterem Egerben zsúfolásig tömve volt. Ezért esett meg a dolog, hogy "brummogásra" szántuk magunkat. Itt van békacomb, juhééé /! /, s az árak sem szálltak el. Na persze, nem árt vagy két szenyát bedobni mielőtt betér ide az ember. Egy leves, egy főétel, desszert, s a kliens akár jól is lakhat. Modern a berendezés, és mondhatni nem túl tágas.
Megosztom
Nálam az év étterme! -

Dolce Vita Pizzéria Balassagyarmat

2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Kedves fogadtatásban részesültünk. Pörgés van, lendületes, fiatalos, jókedvű kiszolgálás, pedig kisezren voltak. Megkérdezte tőlünk a pincér az ebédünk vége felé, hogy: "minden rendben van ? " Itt a tulaj valamit nagyon jól csinál. Házias ízek, finom olasz ételek, nem csak pizzák vannak az étlapon. Normál adagok, igen: rendben van minden.
Megosztom
2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül keveredtünk ide, mert máshol telt ház volt, s nem tudtak minket fogadni. A hely tiszta, kiszolgálás nagyon kedves, korrekt. Itt időben érkezik minden, ahogy kell! Az árak nem szálltak el, a választék nem túl nagy, de elegendő. Meglepődtünk, hogy még vad étel is szerepel az étlapon. Az ételek, italok jó ár-érték arányúak, normál adagokat kapunk, a díszítés nagyon profi!
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Most nagyon nehéz dolgom van ezzel az értékeléssel. Amikor helyet foglaltunk udvariasan tájékoztattak minket, hogy egy órát is kell várni az ételek érkezésére. Sebaj, mi most nagyon ráérünk. Kb. fél órát vártunk megékezett a nagyon finom, nagyon kevés, kis csészényi tárkonyos raguleves, a kenyér pedig elfogyott /! /.
Megosztom
Vegyes érzelmek, megér egy próbát... -

Benevár Étterem Mátrafüred

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak jót hallottunk erről a helyről, és már nagyon rajta voltunk a dolgon, hogy itt ebédelhessük, kirándulásunkkal egybekötve. Az első alkalom szinte tökéletesre sikerült. Kisezren voltak, de ennek ellenére időben érkeztek az italok-ételek. Házias ízek gyors, kicsit nyers kiszolgálás.
Megosztom
Igényes, várakozáson felüli... -

Mancsóék Butcher & Burger Salgótarján

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Sosem voltam kibékülve a gyors kajáldákkal, de ez a "burgerező" rácáfolt
a meggyőződésemre. Mangalica, szürke marha burgereket fogyasztottunk. A gyerekek meggyőzően bólogattak, hogy milyen finomat esznek, s a szörpök és a Csíki sör is rendben volt. Ha nagyon szigorú lennék azt is mondhatnám, hogy drága a hely, de itt nem silány ételekről van szó.
Megosztom
Házias ízek, retro hangulat... -

Keszegsütő Salgótarján

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Amikor beültünk nem is tudtuk, hogy önkiszolgáló a hely. Enyhe csárda jelleget ölt a Keszegsütő, s hangulatos. A házi készítésű szörpök finomak, jó ár érték aránnyal. Aki esetleg nem szereti halat, arra is gondoltak, hiszen van pl. : sült burgonya is. A halászlé sűrű, átlagos fűszerezésű, házi jellegű ízvilággal.
Megosztom
8 oldalon / 72 találat


TérképX