Sarok Vendéglő Balatonlelle

3,5Kiszolgálás
3,5Hangulat
2,5Ár / érték
3,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
H55 Balatonlelle Apartmanházak - Kedvezményes ajánlat
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
89.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Sarok Vendéglő Balatonlelle vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3119 feltöltött kép
Átlagos 2025. november 21.gyerekekkel járt itt
Horvátországi nyaralásunkról hazafel fél úton, úgy gondoltuk, hogy megállunk Balatonlellén a Sarok Vendéglőbe. Régen már voltunk itt, de mostanra megváltozott. Sajnos hátrányára. Nem is volt sok vendég, lehet hogy nem hiába. Már amikor leültünk és kihozták az étlapot, akkor jött az első szembesülés, hogy a régi választék már a múlté.
Sarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Külső képSarok Vendéglő Balatonlelle - Külső képSarok Vendéglő Balatonlelle - Külső képSarok Vendéglő Balatonlelle - Étlap/itallapSarok Vendéglő Balatonlelle - Étlap/itallapSarok Vendéglő Balatonlelle - Étlap/itallapSarok Vendéglő Balatonlelle - Étlap/itallapSarok Vendéglő Balatonlelle - Külső kép
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2021. augusztus 31.gyerekekkel járt itt
Balatonlellei nyaralásunk 6. napjának állomása erre a sarki vendéglőre esett melynek a neve Sarok Vendéglő. Hangulatos kis vendéglő elég sok férőhellyel. Szinte mindenki elsétál e hely mellett,de végül is mi betértünk ide. Első pillantásra drágának tünt ez a hely,de kárpótolt bennünket az elkészült ételek látványa és nem utolsó sorban az íze.
Sarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/italSarok Vendéglő Balatonlelle - Étel/ital
Még több kép (2 db) >>