norbert: Kellemes meglepetés a Balaton partján - István Grill & Fagylaltkert Balatonmáriafürdő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>
Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
7 étteremértékelés 12 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kellemes meglepetés a Balaton partján

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 29.
A balatoni éttermektől mindig kicsit félek, három hónap alatt kell megkeresniük az éves forgalmat, ezért általában rossz minőséget adnak drágán. Főleg az ilyen strand melletti, büfésoron levő éttermektől tartok, mint az István grill.
Na ez nem az a hely, ettől nem kel félni! Ide bátran betérhet aki egy nagyon finom pizzára, vagy dobogós halászlére vágyik! Eddig ezt a két ételt kóstoltam, de még visszatérek mást is kipróbálni, például a kemencében sült csülköt.
Az étterem szép, minden fábol van és új. Egy igazi fatüzelésű kemencében készülnek az ételek, nem elektromosban! A pizza első osztályú, a tésztája ropogós, de nem kemény, a feltét is igen nagy mennyiségű, tökéletes!
A kiszolgálás kifogástalan, a pincér és a tulajdonos is barátságos, kedves.
Aki a környéken nyaral és jót akar enni, az a Balatonmáriafürdő-alsó szabadstrandnál próbálja ki ezt az éttermet, nem fog csalódni!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni norbert felhasználót?    Igen

István Grill & Fagylaltkert Balatonmáriafürdő
Cím
8647 Balatonmáriafürdô
Hullám u. 218.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. július 31.
Imadooomm :))) Minden nyaron ide jarunk enni. Az adagok mennyisege es minosege szuper :) Kisfiam valogatos, de itt megeszik mindent. Mi eleg kritikusak vagyunk az ettermekkel, de itt 9 ev alatt meg csak jokat ettunk :)) Mindenkinek ajanlom, kiprobalasra, es tovabbi falatozasokra. Kedves a...