norbert étterem értékelései

Értékelései
0
6
7
12
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg norbert értékeléseit!

Olvasd el norbert étterem értékeléseit!

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 29.
Balaton körüli biciklitúra során éppen délre értünk a városba. Ebbe az étterembe botlottunk először, mert éppen a bicikliút mellett fekszik, gyorsan megnéztük mit írnak róla az ittjartam. hu oldalon :-)
Mindketten halat rendeltünk, én sült pisztrángot burgonyával. Nagyon ízletes volt mind a hal, mind a krumpli. A fűszerezés tökéletes.
Megosztom
Kellemes meglepetés a Balaton partján -

István Grill & Fagylaltkert Balatonmáriafürdő

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 29.
A balatoni éttermektől mindig kicsit félek, három hónap alatt kell megkeresniük az éves forgalmat, ezért általában rossz minőséget adnak drágán. Főleg az ilyen strand melletti, büfésoron levő éttermektől tartok, mint az István grill. Na ez nem az a hely, ettől nem kel félni! Ide bátran betérhet aki egy nagyon finom pizzára, vagy dobogós halászlére vágyik!
Megosztom
Isteni halászlé, szép környezet, de a kiszolgálás... -

Révkapu Vendéglő Mohács

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségemmel kettesben jártunk ebben az étteremben. A halászlé a gyengém, ezért ültünk be ide vacsorára. A teraszra ültünk, ami a Dunára néz, a kilátásra nem lehet panasz, gyönyörű. Igen sokat vártunk, mire valaki észrevett minket. Egy csoportot vártak és a másik asztalnál egy kis társaság költötte el megmaradt, de igen tetemes mennyiségű Szép kártya egyenlegét.
Megosztom
Szigligeti borzalom -

Aranypatkó Vendéglő Szigliget

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 15. - 10 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014 június. Erre a gyönyörű vidékre bicikliztünk feleségemmel. Bátran állítom, itt van a leggyönyörűbb panoráma Magyarországon. A sok nézelődésba és 40 km tekerésbe megéhezve ebbe az "étterembe" vetett a balsors. Kívülről nagyon szép, illik a környezetbe, olyan vár jellegű. A teraszról a panoráma csodálatos. A pincérek egyből odajöttek, sokan voltak és kedvesek, szolgálatkészek.
Megosztom
2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ide mindig eljövök, amikor Budapesten járok. És igyekszem úgy időziteni, hogy akkor járjak erre, amikor sushi is van :-), a legtöbben nem szeretik, igy nem kell tolongani miatta. Lehetetlen mindent végigenni. Amikor először itt jártam, nem tudtam, hogy a végén van a kenyérben sült csülök, most már mindig hagyok helyet annak is, hihetetlenül finom.
Megosztom
2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 27.
Ide az jöjjön, aki finomat akar enni. Nem olcsó, sőt drága! DE! Abszolút megéri az árát, legalábbis szerintem. A legfinomabb ételeket itt ettem egész életemben, padig már sok száz étteremben jártam szerte a világban. Itt ettem életem etalon hamburgerét, horribilis áron, de akárhányszor újra megenném. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla.
Megosztom
olcsó, de nem rossz -

Aranygaluska Étterem Pécs

2014. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. május 27.
A menü megéri az árát, az a'la carte drága. A kiszolgálás szuper, a személyzet kedves, mosolygós, gyors. Délben mindig sok ember van itt, menüzős hely, aki a környéken dolgozik ide jár (nagyrészt). A hely menza szerű, ahogy mások is leírták, nincs pincér, tálcával sorba kell állni. Nekem egy bajom van vele, mindenben van apróra vágott pritaminpaprika, még a húslevesben is.
Megosztom


TérképX