2025. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. szeptember 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Csárdát mi is mások véleménye alapján választottuk, de megbántuk a döntésünket. Azt hallottuk, hogy mindenképpen telefonáljuk és foglaljunk asztalt, mert állandóan sokan vannak itt. Én hiába hívtam hol a vezetékes, hol a mobil számukat, soha nem vette fel senki, így csak odaállítottunk és láss csodát egy csomó hely volt csütörtökön. Maga a Csárda megadja a hangulatot, szép és valóban hívogató, az asztal is ízlésesen díszített, tetszett. Mindketten kértünk egy csésze fokhagymakrémlevest, de már ez nehezen csúszott, elég íztelenre sikerült, a zsemlekocka egyenesen szörnyű volt. Férjem egy vegyes halakból álló haltálat rendelt, édesburgonyával, szósszal, én pedig maradtam most is a Hortobágyi palacsintánál. Kár volt... :( huu de nem ízlett, talán ez volt az első alkalom, hogy erre az ételre ezt mondom (főleg egy Csárdában). A haltál finom volt, ebből csipegettem én is, a férjem táljáról. Az italok finomak voltak. Sajnálom, de nem jött be a hely és még a pincérek sem tették oda magukat. :( Csalódott voltam... Ez persze, csak az én véleményem, mindenki tapasztalja meg maga.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kukorica Csárda további értékelései
2025.06.29a párjával
![]()
Jó sokat nézelődtünk valahol belső Somogyban, terv volt, hogy akkor a Kukorica csárdáig jussunk már el, na, aztán majd onnan haza este. Nem voltam nagyon éhes, az olyan itt eszegtős-ott eszegetős nap volt, de azért beülni valahová rendesen, egy jó helyre, azért az jár az erdei turistáknak is. És...
2024.12.09a párjával
![]()
Gyönyörűszép udvarral, gyönyörűszép étterem belsővel, kedves és figyelmes pincérekkel, ízletes és nagyon szépen elkészített ételekk. Ajánlani tudom.
2024.07.24a párjával
![]()
A parkolási lehetőség átlagon felüli. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek finomak és bőségesek. Az ár/érték arány jó. A hangulat nagyon jó. A környéken több éttermet kipróbáltunk, ez messze a legjobb!
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő
26.900 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással