lnln: Nyáresti vacsora a Lavenderben - Lavender Terasz Étterem Balatonvilágos

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>
Értékelést írta:
11 szállásértékelés 20 városban járt
50 étteremértékelés 28 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nyáresti vacsora a Lavenderben

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Hatan (két junior gyerekkel), spontán, de mégis telefonon előre foglalt asztalhoz ültünk a Lavenderben, internetes oldalon talált ajánlás alapján.
Szivélyesen fogadtak az udvaron megterített asztalnál, gyors és profi kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak voltak, ám miniatűrként hatottak (abszolút normál testfelépítésű vendégek vagyunk), ennek ellenére az ételek ellenértéke igencsak magas (tehát az ár/érték aránnyal van baj).
A mellékelt fotón látható a rendelt ételsor illetve azok ára. Fizetéskor diszkréten, de elegánsan jeleztem, hogy 10% szervizdíjat felszámíthatnak. A számlázó fiatal hölgy (nyilván tapasztalatlansága ellenére) visszakérdezte az összeget hangosan, hogy a résztvevők hallották (nem volt biztos benne, hogy a fizetendő összegnak mennyi a 10%???)...
Így került a teljes vacsora 22.000 Ft-ba 6 főre, semmi extra fogyasztás mellett.
Mellettük szól, hogy a kapros harcsához járó galuska helyett hajlandók voltak grillzöldséget felszolgálni (ami egyébként az étlapon külön szerepel), és ezért külön nem számláztak.
Összességében kellemes este volt, de az egyik résztvevő a vacsora végén elejtette tréfásan, hogy hová megyünk enni...
Ajánlom a helyet ennek ellenére azoknak, akiket nem nagyon érdekel az ár/érték arány. Szúnyogsprayt azért mindenki vigyen magával...
Jó étvágyat!

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság:

Fényképek:
Nyáresti vacsora a Lavenderben - Lavender Terasz Étterem Balatonvilágos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni lnln felhasználót?    Igen

2018. augusztus 27. - Lavender Terasz Étterem válasza lnln értékelésére:
Köszönjük értékelését.
Örülök annak, hogy ételeink minőségével, a körülményekkel és a felszolgálással elégedettek voltak.
Az ételek ára nem feltétlen mennyiségfüggő. A jó alapanyagok sajnos nem olyan áron vannak, mint egy falatozóban használt alapanyag. A jó személyzet szintén nem ingyen dolgozik. Elnézését kérem ha az átlag 3.395.- Ft/fő árat itallal soknak találja. (Megjegyzem 1950.- Ft-tól már kapható nálunk eredeti, kemencében sült, 32 cm-es dél-olasz pizza. Az kedvezőbb árfekvésű lett volna, mint a nagyar szürkeharcsából készült harcsapaprikás kapros-túrós galuskával, vagy a fokhagymás linguini garnélával koktélparadicsommal és petrezselymes olivaolajjal,vagy a csirkemell roston avokadós-földimogyorós hideg bulgursalátával, tehát amit fogyasztani tetszettek.) A kollegina viselkedéséért is az elnézését kérem. Nem értem, hogy miért kérdez vissza, ha nem ért valamit tisztán. Ez ügyben szigorúan meg fogom róni.
Köszönjük szépen, hogy az Önt ért kellemetlenségek ellenére is ajánl minket.

Jó egészséget!
Schwendtner Péter, tulajdonos
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Cím
8171 Balatonvilágos
Dózsa György u. 75.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. július 28.
Minőségi Hubertus [charolais) húsalapanyagot ilyen rosszul [moderálva - a szerk.] elkészítve méh sosem ettem, köze nem volt a steaksütéshez. A többi étek is könnyen felejthető. A kiszolgálás nevetségesen diazfunkcionális, mintha diákok nyárimunkán ismerkednének a vendéglátás szakmai fogásaival,...