Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Van mit javítani a korrektségen és az ár/értéken

Tó Wellness Hotel BánkTó Wellness Hotel Bánk a térképen

Átlagos 2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Megérkeztünk a hotel parkolójába, letettük a kocsit, majd bementünk, hogy a lefoglalt szállást megkapjuk. A recepciós hölgy nagyon gyorsan végzett velünk, átadta az ajtónyitó kártyákat, elmondta, hogy a második emeleten van a szobánk, és minden egyéb le van írva. Az első meglepetés akkor volt mikor a másodikon kiszálltunk a liftből, de nem találtuk a szobánkat, de hamar észrevettük a táblákból, hogy a szoba az elsőn van, és nem a másodikon ahogy a tájékoztatást kaptuk. Lementünk, kicsit nehezen megtaláltuk, mert még az elsőről, kanyarogni kellet, majd egy kis mellék lépcsőn fel kellett menni egy fél emeletet, de meglett. Hurrá! A második meglepetés az volt, amikor beléptünk a Classic szobánkba, amit a foglalásnál felajánlottak, mondván, hogy standard már nincs, csak nagyobb alapterületű classic,a felár ezért 5000.- volt. Túl lendültünk rajta, mondván majd a távozásnál finoman rákérdezünk, mert pihenni jöttünk nem idegeskedni. Harmadik meglepi, amikor a villanyt fel akartuk kapcsolni, de az nem működött. Felhívtuk a recepciót, hogy legyenek kedvesek segíteni, mire a vonal végén a kicsit flegma fiatalember közölte, hogy be kell dugni a szoba kártyát a falon lévő dobozba. Ja, hogy erről nem szólt senki?! Nem baj, oda kell dugni (sértődött hangon). Negyedik meglepi, nem működik a szobaszéf. Recepciót felhívjuk, küldik a karbantartót, ez is kipipálva hurrá. Mehetünk wellnesselni. Ja hogy vissza már nem tudunk menni a szobába, hogy magunkhoz vegyük amit bent hagytunk. Recepcióra letipeg, nulla elnézést, vagy hasonló, se ezért, hogy rossza szobakártya, se a többi hiányosságért a röpke másfél óra leforgás alatt. Mindegy, megyünk pihenni. Nyugi van. A wellness rész dicséretet érdemel, semmi plusz extra, de minden megvan ami kell. Kicsi negatívum, hogy a légfúvókákból jéghideg levegő jön, ami levon az élvezeti értékből, de összességében nagyon jó a wellness rész. A vacsoraválaszték szegényes, de jó ízű. (félpanziós, svédasztalos foglalás). Semmilyen ital, még egy pohár víz sincs hozzá, ami nagy negatívum, egy éjszakás félpanziós ellátásnál, ami a három csillaghoz még jóindulattal elmegy, de a három csillaghoz mért 40000 forintos árért már nem. A reggeli finom volt, és a választék is elegendő, ami "vicces" volt a poharak mérete, 1,2 dl pohárkák, igen, nem írtam el. :) Ezt töltögetheti meg az ember és ugrálhat fel az asztaltól háromszor négyszer, vagy nem iszik, hiszen a látható cél ez volt. A csomaghoz "extra ajándék" tartozott, egy ebéd. Kihagyható, még a vacsoránál is szegényebb, és meglepően íztelen. A cukrásznak nagy dicséret, a sütik és desszertek nagyon finomak voltak.
A szobához tartozó fürdőben elszívó nem volt, vagy nem működött, ellenben a szobára nyílt. ;) A zuhanyzó pedig nagyon lassan folyt le, látható dugulás volt.
A szoba nagyon apró, de rendezett, semmi szép vagy igényes berendezés. Letisztult egyszerű, KÉTÁGYAS összetolva, nem francia, épp be lehet lépni. Mindezt classic szoba árkategóriába. A kilátás gyönyörű.
Másnap amikor kijelentkeztünk a recepción, megkérdeztem a hölgyet, hogy mitől volt classic a szobánk, mert a mérete, és a szálloda lapján található képek alapján egyértelműen standard szoba. Választ nem kaptam, csak annyit, hogy az classic szoba. Mire újra kérdeztem, h legyen kedves elmondani mitől, hogy a jövőben ne érjen minket meglepetés, illetve akkor mekkora a standard, oda nem fér be más csak az ágy?! Mire közölt, hogy nem csak a szoba mérete miatt classic, vagy standard egy szoba, hanem mert az új szárnyban van. Többet nem is fárasztotta magát, hanem unott arccal kiállította számlát, és utunkra engedett. Ez persze sem az írásos, sem a szóbeli tájékoztatóban nem hangzott el, csak hogy fizessünk többet.
Összegezve: hasznos lenne több információ a szállásról, és minden más tudnivalóról, fokozottabb karbantartás, hogy zavartalan legyen a pihenés, és korrektség, hogy ne számoljanak fel pénzt egy nem létező plusz szolgáltatásért, lásd. szoba típus.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Tó Wellness Hotel további értékelései

2022.09.23gyerekekkel
Gyenge
A recepció személyzete foglaláskor és ott tartózkodásunk alatt is meglehetősen goromba volt és nem voltak segítőkészek,ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A szobák szűkek (ráadásul se fotel, se szék) és berendezésük felújításra szorul. A wellness részlegre ráférne egy alapos takarítás. Az étteremben...
2022.04.21gyerekekkel
Kiváló
Minden nagyon tetszett. Igazi kikapcsolódás volt mindharmunk részere. 50 év körüli pár vagyunk 11 éves gyermekkel. Szuper volt pihenésre, horgászatra, wellnesre. Külön-külön is tudtunk kedvünkre élvezni a kikapcsolódás örömeit, de együtt a család is, apa-fia horgászat, stb. Pont ilyenre volt nagy...
2022.02.27a párjával
A választásunk azért esett a Tó Hotelre, mert nagyon tetszett a képek, vélemények, ár alapján. Megérkezésünkkor tájékoztattak egy, a recepción kifüggesztett nyomtatvány formájában, hogy a wellness részlegen a víz hőfoka technikai okok miatt alacsonyabb az előírtaknál. Megjegyzem nemcsak a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval