Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szuper hétköznapok Bánkon a Tó Wellness Hotelban!

Tó Wellness Hotel BánkTó Wellness Hotel Bánk a térképen

Kiváló 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy szinte tökéletesre sikeredett három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel a
Wellness Tó Hotelben.Csodálatos környezet kedves személyzet várt minket melyet csak tetőzöt a hotel belső kialakítása stílusa .Az étterem a felszolgállás kifogástalan az ételek ízvilága egyenesen fenséges!
S hogy akkor miért is említem úgy hogy szinte tökéletesre sikeredett éjszakák röviden leírom.
Választásunk classic szoba foglalására esett ami egy tágas balkonos tóranéző
kilátással rendelkező csoda volt.De mint kiderült beköltözésor ezek a szobák kettesével összenyithatóak ami magában nem gond mert az átjáró ajtó zárva van átjárni nem lehet.Viszont ez a hang terjedésére már egyálltalán nem igaz.
Így hát emiatt az utolsó éjszakánkot beárnyékolta egy késő este a szomszéd szobába beköltözött vidám társaság ,éjszakába nyúló társalgása. Amit úgy éltünk meg mint ha az egész szinte ami szobánkba lenne.Természetesen toleráltuk,mondván ez az utolsó éjszakánk a hotelben s egyébként sem vagyunk túl érzékenyek a zajra.
De ez nem biztos hogy így lett volna egy idősödő pár, egy kisgyermekes család vagy mondjuk a második ilyen éjszaka esetén.
Én úgy gondolom hogy ha már összenyitható szobák vannak nem csak az átjárhatóságra kell hangsújt fektettni mert az hangszigetelés nélkül mit sem ér!Aztán van még egy kis csekélység. Ez a fürdőszoba ajtatajára szerelt rásegítő szerkezet ami az ajtó becsukására hivatott.Na ez az aminek a létjogosultsága is kérdéses.De ha már szereltetett akkor ezt működést olyan erővel tegye hogy kényelmesen nyitható legyen és belépéskor ne lökjön be fürdőszoba közepébe!
Ez a két dolog viszont eltörpül azon sok jó mellett amit itt tapasztaltunk, ahogy éreztük magunkat s az észrevételem csak is építő jellegű nem pedig kritikus!
Köszönjük szépen hogy itt lehettünk és biztos vagyok benne hogy a közeljövőben ismét a vendégeik leszünk!
Tisztelettel:Volt vendégük Imre
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Tó Wellness Hotel további értékelései

2022.09.23gyerekekkel
Gyenge
A recepció személyzete foglaláskor és ott tartózkodásunk alatt is meglehetősen goromba volt és nem voltak segítőkészek,ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A szobák szűkek (ráadásul se fotel, se szék) és berendezésük felújításra szorul. A wellness részlegre ráférne egy alapos takarítás. Az étteremben...
2022.04.21gyerekekkel
Kiváló
Minden nagyon tetszett. Igazi kikapcsolódás volt mindharmunk részere. 50 év körüli pár vagyunk 11 éves gyermekkel. Szuper volt pihenésre, horgászatra, wellnesre. Külön-külön is tudtunk kedvünkre élvezni a kikapcsolódás örömeit, de együtt a család is, apa-fia horgászat, stb. Pont ilyenre volt nagy...
2022.02.27a párjával
A választásunk azért esett a Tó Hotelre, mert nagyon tetszett a képek, vélemények, ár alapján. Megérkezésünkkor tájékoztattak egy, a recepción kifüggesztett nyomtatvány formájában, hogy a wellness részlegen a víz hőfoka technikai okok miatt alacsonyabb az előírtaknál. Megjegyzem nemcsak a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval