Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Etterem teszt 152.- élményebéd lapótyával

Kisvendéglő a Hargitához BékéscsabaKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megint erre járunk Szeged felé tartva,s a pár kilométeres kitérő nem lehet akadálya hogy a Békéscsabai éttermek listavezetőjét kihagyjuk. Nem azért mert listavezető,hanem azért mert tavaly ebédeltünk itt,s az nagy élmény volt. Nincs tőmeg.hétköznap van,s munkaidő. Kiharcoljuk tavalyi asztalunkat a sarokban. Le a kalappal,mert azonnal leszedik az asztalt az előző vendég után,teritenek nekünk. Ahogy a nagykönyvben meg van irva,azonnal étlap,mit kérünk inni stb. Levesből lehet űrtartalom szerint választani,én a dupla gyöngyös levest kérem lúdgége tésztával,a tavalyi tapasztalatok alapján. Éppen déli harangszóra érkezünk,s 15 perc után asztalon a leves. Röviden: hibátlan!
Ahogy kell. Forrón,kérés nélkűl zöld erős paprikával,bőséges tartalommal. Ez a leves kérem.
Főétel jön,a bacon-be csomagolt libamáj,és a csirkemell is komoly adag,ami még fontos,kitűnő. Itt még a köretbe sem tudok belekötni,a petrezselymes krumpli jó lett. A csemege uborka is egyedi a csatos üvegben. Diszkrét zene szól,a hely hangulatához illően magyar dalok. Nem zavaró,sőt. Alig 49 decibelt mérünk,ennél zavaróbb a szomszéd asztalnál a bankosok munkaértekezlete. Italok kitűnően hűtve,a Csiki sör,igazi vagy sem,de igazán finom.
Végűl lekváros lapótya! palacsinta lekvárral igy tálalva,ahogy a fotón látszik. Egy jó kávéval zárjuk az ebédet. Számla jön.6.400 ft italokkal és a lapótyával együtt,ilyen kajáért ez nem pénz.
Étkezési idő 90 perc.
Összegzés;
Nem tudok belekötni. Az egész ebéd alatt egyetlen hiba volt.a baileys-hez elfelejtette a pincér a jeget,nagyobb gondom ne legyen.
Kiváló ételek.autentikus erdélyi hangulat,kitűnő és felkészűlt személyzet,barátságos,sőt olcsó árakon. Minden alkalommal kötelező program mikor erre járunk. Nem szabad kihagyni.
Minősités: különösen ajánlott etalon étterem
Értékelés: 10/10 pont
Ez a vendéglátás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (48)
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Belső

Kisvendéglő a Hargitához további értékelései

2023.05.15
Kiváló
Békéscsaba Jamina városrészében található ez az étterem a Tavasz utcában. Népies tárgyakkal gazdagon díszített, több helységből álló étterem. A jó idő miatt sokan voltak a kerthelységben, de mi belül foglaltunk helyet, hogy gyönyörködhessünk e tárgyakban, amíg elkészült az ételünk. Most nem...
2022.04.24gyerekekkel
Átlagos
Udvarias kiszolgálás. Nagy adag ételek. A leves kiváló. A többi étel, amit rendeltünk jóízű volt. A két-három napos kenyérmaradék-darabkák felszolgálását nem tudom igazából megérteni. Sajnálom, hogy nem fényképeztem le. Az étterem berendezése jó hangulatot, kellemes időtöltést biztosít.
2022.03.25a párjával
Kiváló
Szeged felé utaztunk amikor nagyon éhesek lettünk. Rákerestem az útba eső éttermekre és az ott olvasott értékelés alapján bementünk. Békéscsabán egy kis utcában egy paraszt házban. Le ültünk a kertben egy asztalhoz, és csodálatos ételeket ettünk. Tökéletes kikapcsolódást kaptunk.
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
32.720 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval