Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyon tetszett az étterem népi tárgyakkal gazdagon díszítése

Kisvendéglő a Hargitához BékéscsabaKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba a térképen

Kiváló 2023. májusban járt ittÉrtékelt: 2023. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Békéscsaba Jamina városrészében található ez az étterem a Tavasz utcában. Népies tárgyakkal gazdagon díszített, több helységből álló étterem.
A jó idő miatt sokan voltak a kerthelységben, de mi belül foglaltunk helyet, hogy gyönyörködhessünk e tárgyakban, amíg elkészült az ételünk. Most nem menüt ettünk, hanem étlapról választottunk. Nem csalódtunk, a kacsamáj, bőséges hagymával gazdagon fűszerezve remek választás volt részemről. A csirkemell és remek volt. Még visszatérünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Egyéb

Kisvendéglő a Hargitához további értékelései

2022.04.24gyerekekkel
Átlagos
Udvarias kiszolgálás. Nagy adag ételek. A leves kiváló. A többi étel, amit rendeltünk jóízű volt. A két-három napos kenyérmaradék-darabkák felszolgálását nem tudom igazából megérteni. Sajnálom, hogy nem fényképeztem le. Az étterem berendezése jó hangulatot, kellemes időtöltést biztosít.
2022.03.25a párjával
Kiváló
Szeged felé utaztunk amikor nagyon éhesek lettünk. Rákerestem az útba eső éttermekre és az ott olvasott értékelés alapján bementünk. Békéscsabán egy kis utcában egy paraszt házban. Le ültünk a kertben egy asztalhoz, és csodálatos ételeket ettünk. Tökéletes kikapcsolódást kaptunk.
2020.09.20gyerekekkel
Kiváló
Új autónkért érkeztünk 200 km távolságból Békéscsabára, ahol az ebédhez kerestünk éttermet. Az ittjartam.hu oldalon kerestem megfelelő helyet, és mivel nem akartam sok időt tölteni a válogatással, az első szembe jövőt választottuk. ÉLetem egyik legjobb döntése volt - köszönet ezért a sok...
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Szilveszter
Arcanum Hotel Békéscsaba
209.901 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Nyár, napsütés, pihenés
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
78.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval