Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyári feltöltődés

Termál Hotel Pávai BerekfürdőTermál Hotel Pávai Berekfürdő a térképen

Kiváló 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az értékelésemet azért írom le,mert nem tartom korrektnek az előttem írók negatív kritikáit.Már sokadik alkalommal pihentünk ebben a szállodában,és mindennel meg voltunk elégedve.Ez nem azt jelenti,hogy alacsonyabbak az igényeink,hanem mint visszatérő vendégek tapasztaljuk,hogy a tulajdonosok milyen fejlesztéseket tesznek a vendégek kényelmének érdekében.A szállodát inkább a feltöltődésre és pihenésre vágyó 50-es korosztálynak ajánlanám,a kisgyermekeseknek lehet,hogy ez a környezet "túl csendes",de erre megoldást jelenthet a strandfürdő.A svédasztalos reggeli mindenki igényeit kielégítheti,és a kisgyermekektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt,és nagyon bőséges.
A háromfogásos ebéd,vagy választhatóan vacsora is olyan mennyiség,hogy néha a desszertet már nem is bírtuk elfogyasztani.A pincérek megkérdezik,hogy innivalót hozhatnak-e a vacsorához,de aki nem kíván mást a poharak és kancsóban az ivóvíz rendelkezésre áll.Az egy nagy tévedés,hogy kisgyermek nem mehet a medencébe,mert csak a nem szobatiszta kicsik nem mehetnek be érthetően a víztisztaság és a hygienés okok miatt.Ott jártunkkor is volt kétéves szobatiszta gyermek aki a szüleivel együtt fürdött a medencében.A gyógyvízben való fürdés ajánlott ideje max.40-50 perc a felnőtteknek is,ez fel van tüntetve a medence térben.A medencék vizét minden este leengedik,ami sajnos néhány gyógyfürdőről nem mondható el.Az Erzsébet programosok napi háromszori étkezést kapnak, míg a fizető vendégek választhatnak,hogy a bőséges svédasztalos reggeli után ebédelni,vagy vacsorázni szeretnének inkább.A kb.napi 10000 Ft./fő árból megszálltunk,étkeztünk,fürödtünk amennyi jólesett.Manapság két fő részére egy nap a strandon kerülne ennyibe,és akkor még nem számoltam az étkezést,benzinköltség,stb.A személyzet nagyon kedves,és ha valakinek problémája,vagy kérdése van bátran fordulhat hozzájuk.
A külön tányérra térve elmondanám,hogy a terítékek fel vannak téve és négy fővel is le lehet ülni a hat személyre terített asztalhoz,és el lehet venni egy plusz tányért ha szükség van rá....Másoknak is ajánlom a helyet,főként a csendre és pihenésre vágyó pároknak ideális akiknél már kirepült a gyermek otthonról,és szeretnének együtt feltöltődni távol a nagyvárosi zajos környezettől.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Termál Hotel Pávai további értékelései

2024.01.07a párjával
Kiváló
Gyönyörű környezetben, kifogástalan kiszolgálásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Akár ki sem kell mozdulni a hotelból, akkor is kellemesen el töltheti az időt az ember. Sétálhat, olvasgathat a parkban, vagy felfrissülhet a medencében.
2022.04.26a párjával
Kiváló
Április elején töltöttünk négy napot a szállodában. A foglalás is visszaigazolás gyorsan történt, a szállodában érkezésünkkor is nagyon kedvesen fogadtak. A személyzet végig nagyon szívélyes volt, más szállodákkal ellentétben itt naponta takarították a szobát. A szoba kényelmes, hűtőszekrénnyel...
2021.10.23a párjával
Elsőtől utolsóig pozitív tapasztalatok. A személyzet fiatal(os), nagyon kedves és segítőkész volt mindenki. A szoba-szálloda tiszta, abszolút kulturált kívül-belül. Az étkezés elfogadható, nyilván, nem Michelin csillagos séf készíti a fogásokat, de hát na aki arra vágyik, az nem ide jön. Kicsit...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval