Emese65 szállás értékelései

Értékelései
5
7
0
14
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Emese65 értékeléseit!

Olvasd el Emese65 szállás értékeléseit!

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy éjszakát szerettünk volna eltölteni,a Libra Hotelben,hogy 700 km. -t ne egyfolytában kelljen megtennünk. Gondoltuk,egybekötjük a medvepark,és a gödöllői kastély meglátogatásával. A személyzet kedves,segítőkész,az alább említett negatív körülményekről sem tehetnek. A szobánk szépen berendezett,a tisztaság is kiváló volt.
Megosztom
Kiváló szálláshely -

Sugó Panzió Baja

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 29.
A panzió kiváló,mindenféle tekintetben,a berendezés,a kiszolgálás vetekszik egy szállodai ellátással. A külön rendelhető reggeli is bőséges,bő választékkal. Mindenképp ajánlanám átutazóknak,vagy akik több napot eltöltenének Baján egy szép Duna parti kikapcsolódás reményében. A vendégek kényelmét és kívánságait maximálisan szem előtt tartják.
Megosztom
Retrónak nevezett igénytelenség és lepusztultság -

Club Aliga Balatonvilágos

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évekkel ezelőtt már töltöttünk pár kellemes napot a Club Aligában,így gondoltam meglepem a férjemet egy szülinapi hétvégével. Sajnos a retró jelző itt arra vonatkozik,hogy a helyet az üzemeltető teljesen hagyta lepusztulni. Mivel én láttam ,hogyan nézett ki virágkorában a 80-as,90-es években,amit itt láttam az a teljes pusztulás és igénytelenség.
Megosztom
Nyári feltöltődés -

Termál Hotel Pávai Berekfürdô

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az értékelésemet azért írom le,mert nem tartom korrektnek az előttem írók negatív kritikáit. Már sokadik alkalommal pihentünk ebben a szállodában,és mindennel meg voltunk elégedve. Ez nem azt jelenti,hogy alacsonyabbak az igényeink,hanem mint visszatérő vendégek tapasztaljuk,hogy a tulajdonosok milyen fejlesztéseket tesznek a vendégek kényelmének érdekében.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 27. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta kinéztem a szállodát,mert szerettem volna egy pár szép napot eltölteni Sümegen. A hirdetések nagyon csábítóak,a valóság más sajnos. Standard szobaként kaptunk egy a recepció kavicsos tetejére néző picike szobát,holott előre lefoglaltuk a szobánkat majd 18000 Ft/fő/éj áron. Az igazi standard szobák kis francia erkéllyel vannak ellátva,de ha várra néző kilátást szeretne a vendég,az + 3000 Ft.
Megosztom


TérképX