Nagyon szép helyen fekszik,csodálatos a kertje is. Saját gyógymedencékkel rendelkezik,fedettel és nyitottal egyaránt. Bár teli volt a szállás mégsem tűnt zsúfoltnak. Egyetlen negatívumot tapasztaltunk csupán. Reggelikor ha valaki kávét szeretett volna inni csak külön pénzért tehette és elég szívbemarkoló áron.
Szerintem ez igazán beleférne egy reggelibe,máshol még ilyent nem tapasztaltam. Pozítív viszont,hogy a wellnes későig nyitva tart nem kell korán otthagyni a kellemes fürdőt. Bármikor visszamennénk,kávét ugye bárhol ihatunk. :)
Csendes egy horgásztó háttérrel ,fákkal ,virágokkal körül vett, mediterrán hangulatot árasztó terület. Az épület kastélyszerű. Saját zárt parkolóval rendelkezik. Két belső és egy külső gyógyvizes medence szolgálja a vendégeket Magam visszatérő vendég vagyok mert a tulajdonosok és a személyzet teljes mértékben a vendégek jó érzetét biztosítják.