Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meggyőző, szeretnivaló söröző-étterem Biatorbágyon

Barnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem BiatorbágyBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy a térképen

Kiváló 2015. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Etyeki Piknik után Biatorbágyon vezettük le az élményt baráti társaságban. Volt persze egy helyi ötletadó, egy régi-régi, kedves jóbarátom, aki néhány éve e szeretnivaló helységben lakik. Voltunk vagy tizenketten, akik önállóan rendeltek, hat felnőtt, hat gyerek, így végig lehetett kóstolni szinte a teljes kínálatot.
A sörválaszték nem túl széles, Paulaner Hell és búza valamint egy Hackel Pschorr félbarna volt csapon, ezeket ittuk. Utóbbi nem volt friss, de leküzdöttük, a másik két sör rendben volt, ittunk is fejenként több korsóval.
Az étlap dicséretesen rövid, áttekinthető, az ételek korrektek, legfeljebb a bajor csülkön lenne még mit kísérletezni, hogy nagyobb felületen ropogjon a bőre. Meg lehet csinálni, mi itthon addig tanulmányoztuk a kérdést, míg sikerült. A sztrapacska finom volt, a marhapofapörkölt szintén, a sörös csirkecombok ízletesek, a köret igényes, a somlói a korrekt átlagosnál egy fokkal jobb. Utoljára hagytam a kacsamellet, melynek ugyan nem ropogott a bőre, de a hús omlós volt, ízletes és roséra sütötték, ahogy kell. A bajor minikolbász is kifejezetten finom volt.
Összességében jól éreztük magunkat Barnabás testvérnél, ajánljuk másoknak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Barnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Külső képBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Külső képBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Étlap/itallapBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Külső képBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Étel/italBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Étel/italBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Étel/italBarnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem Biatorbágy - Étel/ital

Barnabás Testvér Bajor Kisvendéglő, Étterem további értékelései

2017.08.15családjával
Csütörtök este, előzetes foglalással érkeztünk vacsorára. A pincérek kedvesek voltak, finom volt a limonádé. Az ételre a kevés vendég ellenére elég sokat kellett várni (saláta sült lazaccal), isteni volt, viszont a lazac közepe nyers és hideg volt. Vártunk hogy visszaküldjük további sütésre, de a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Abacus Herceghalom - Tavaszi wellness akció
Tavaszi wellness akció
2024.05.31-ig
Hotel Abacus Herceghalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval