Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem kutyabarát

Zichy Park Hotel BikácsZichy Park Hotel Bikács a térképen

Gyenge 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kutyabarát szálláshelyet kerestünk, a weboldaluk ehhez kapcsolódó részét is megnézve esett a választásunk a Zichy Park Hotelre. Ismerőseink is jártak már itt (igaz négylábú nélkül), akik nagyon jól érezték magukat.
Tudtuk, hogy parasztudvari szobát kapunk, melyhez teljes komfortot ígértek. Megérkezésünkkor szakadt az eső, fújt a szél, már vártuk, hogy cserépkályha melege fogad a szobában.
Az első csalódás a recepción ért. Kutyás vendégként kaptunk egy szabályzatot, melyben leírták, hogy a kutya mindenhol csak pórázon lehet. Kérdésemre, hogy hol tudjuk elengedni, azt a választ kaptam, hogy az erdőt nem ajánlja, a futópálya mellett talán nem zavar senkit. A "korlátlan mező" egy része villanypásztorral volt körbekerítve. Egy másik pontban azt kérik, hogy a kutyát ne hagyjuk a szobában egyedül. Arra a kérdésre, hogy hogyan étkezzünk, azt válaszolták egyesével. Gondolom az arcomra volt írva a véleményen, ezért az egyébként kedves recepciós hölgy azzal finomította a dolgot, hogy ha szokott egyedül lenni és nem szed szét semmit a kutya, akkor ott hagyhatjuk. Ezzel elindultunk a szobánkhoz.
Itt ért a második csalódás, hogy szinte a kintivel megegyező hőérzet fogadott bennünket. Ismét szóltunk a recepción, hogy bizony mi nagyon fázunk. A recepciós azonnal intézkedett, hoztak fát és begyújtottak. Sajnos a cserépkályha lassan melegszik. Ez rendben van, de előre nem tudták? Kb. másfél-két óra elteltével is még kabátban ültem az igen gyengén megvilágított szoba kényelmetlen faszékén. Ekkor visszamentem a recepcióra, hogy kaphatunk-e másik szobát. Sajnos nem, mert másnaptól telt ház van. Még tanakodtunk kicsit, de túl sok volt a "nem tetszik", ahhoz, hogy maradjunk. Az étkezést nem vártuk meg, így azt nem tudom értékelni.
A rossz időtől természetesen nem a szálloda tehet, de ismerhetnék a szobáik adottságait és felkészülhetnétek előre, hogy megfelelő hőmérséklet várja a vendéget. Gondolom, a főépületben már volt fűtés.
Azzal sincs semmi gond, ha egy szálloda nem szívesen fogadja a kutyákat, de akkor ne szerepeltessen a honlapján kifejezetten kutyabarát leírást, mert az nem kutyabarát, ha csak megtűrik a kutyát és megtévesztik vele az egyébként gondosan választani akaró gazdikat.
Nyáron, amikor a szabadban is van lehetőség étkezni és oda a kutyát is lehet vinni, biztosan jobb a helyzet. Sajnos nekünk most ez volt a tapasztalatunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:

Zichy Park Hotel további értékelései

2022.04.13a párjával
Jó kis eldugott helyen van. Pihenésre teljesen kiváló. A különálló részben voltunk, autentikus paraszt ház (szoba), nagyon hangulatos. Cserépkályhával, ami be volt gyújtva mikor megérkeztünk. Ha nem akarsz bajlódni vele, van elektromos fűtés is. A vacsora kielégítő volt. A reggelinél nagyon...
2022.03.26a párjával
Kiváló
Az ételek nagyon finomak, és bőséges a választék. Mindennap volt hús mentes leves és főétel is. A bagett friss és nagyon finom, ahogy a házi tej is. A saját készítésű füstöltárú kiváló. A személyzet kedves és készséges. Mi kifogtuk, hogy kevesebben voltak, így többször is csak ketten élveztünk a...
2021.12.27a párjával
A hely gyönyörű ,aki csendre nyugalomra vágyik. A karácsonyfán kívűl ,más nem igazán utalt a karácsonyra ,az emberek nagy része tréningruhában volt! Az ételek sem igazán ,és a kéttagú zenekar sem illett egy karácsonyi hangulathoz ,ötven éves tánc zenéket játszottak ,iszonyú hangerővel! A szoba...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
61.066 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
59.664 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval