Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Willis Hotel**** - új szálloda nyílik Zalaegerszeg városközpontjában

2020.09.29 | 4 perc

Az egykori Hotel Balatonból született újjá Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****. Konferenciaközponttal, étteremmel és 1000 nm-es wellnessrészleggel várják a vendégeket.

 

A szálloda története

Az egykori Hotel Balatonból született újjá a Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****.

A Hotel Balaton 1981-ben nyitotta meg a kapuit, sajnos azonban, a mindvégig magánkézben lévő komplexumot tulajdonló cégcsoport gondjai miatt a hotel 2010-ben egy bankhoz került. Egy kínai család 2017-ben vásárolta meg az épületet, hogy négycsillagos hotellé alakítsa át.

Megújult a Willis Hotel ZalaegerszegMegújult a Willis Hotel Zalaegerszeg

Mit nyújt most a Willis Hotel****?

A vendégeket 64 új szoba várja ízléses, modern berendezéssel, amelyek kellemes földszíneivel a garantált pihenést szolgálják. Az eleganciát a sok márvány felület, és a pihe-puha padlószőnyeg biztosítja.
A szobákban klíma, szobaszéf, extra vastagságú gyógymatrac, minibár található, és kávé-, wellnesstea- és luxus fürdőszobai piperebekészítéssel is kedveskednek.
Az új szobák ízléses, modern berendezéssel várják a vendégeket, amelyek a garantált pihenést szolgálják.Az új szobák ízléses, modern berendezéssel várják a vendégeket, amelyek a garantált pihenést szolgálják.



Mesés wellness élmények 1000+ négyzetméteren

A szálloda ékszerdoboza az 1135 m2-es Semira Day Spa élményfürdő, amely eredeti marokkói berendezéssel van kialakítva, garantáltan keleti kényelmet és varázslatos kikapcsolódást ígér. Már az ajtón belépve is úgy érezhetjük magunkat, mintha egy másik földrészen járnánk!

A kétszintes wellness oázisban több különböző hőmérsékletű és funkciójú medence megtalálható. A barlangszerűen kialakított térben a felső részről, mint egy óriási vízesés ömlik le a víz az alsó medencékbe. Az élménymedencében nyakmasszázs, pezsgőfürdő, valamint Kneipp taposómedence is szolgálja a kikapcsolódást. A fürdőt szaunapark egészíti ki, hagyományos finn szaunával, bioszaunával, aromakabinnal, gőzfürdővel és jégbarlanggal.

A szálloda wellnessrészlege, az 1135 m2-es Semira Day Spa élményfürdő, eredeti marokkói berendezéssel van kialakítva.A szálloda wellnessrészlege, az 1135 m2-es Semira Day Spa élményfürdő, eredeti marokkói berendezéssel van kialakítva.

 

Nézd meg a hotel árait IDE KATTINTVA
 

Gasztronómia

Az étterem 160 fő befogadására alkalmas, kínálatában megtalálhatóak a helyi friss alapanyagokból készült zalai ízek, és nemzetközi fogások egyaránt.
Az éttermet a helyi friss alapanyagokból készült zalai ízek, és a nemzetközi fogások jellemzik.Az éttermet a helyi friss alapanyagokból készült zalai ízek, és a nemzetközi fogások jellemzik.

 

Üzleti utazóknak és céges rendezvénynek is kiváló

Az üzleti vendégek igényeire maximálisan odafigyelve a szálloda teljes területén korlátlan szélessávú vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított, és díjmentes parkolás.

A hotel elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas üzleti konferenciák rendezésére. A 100 fős konferenciatermet többféle üzleti rendezvény megrendezéséhez ajánlják, technikai felszerelést és cateringet igény szerint biztosítanak.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Balatoni Szövetség minden évben meghirdeti a Kék Hullám Zászló strandminősítési versenyt, amely során egytől ötig értékelték a magyar tenger strandjait. Íme a lista.
Ti is legszívesebben minden utazásra vinnék magukkal a házi kedvencüket? Szerencsére egyre több szálláshely várja szeretettel a kisebb-nagyobb négylábú barátainkat, ezekből a helyekből hoztunk nektek egy válogatást.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.