Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Holiday Resorts***Superior: élvezd a Balatont, másképp!

Elsőre talán túlzónak tűnhet a szálloda “Balaton másképp” szlogene, viszont ha alkalmunk nyílik igénybe venni szolgáltatásaikat és eltölthetünk pár napot, felejthetetlen élményben lehet részünk.

 

A Holiday Resorts szálloda Balatonszárszón, a település üdülőövezetében várja a pihenni, kikapcsolódni, vagy éppen csapatépíteni kívánó vendégeit időjárástól függetlenül, mindezt exkluzív környezetben, családias hangulatban, színvonalas szolgáltatások mellett, festői balatoni panorámával megfűszerezve.

Fantasztikus ajánlatokkal várnak titeket Balatonszárszón a Holiday Resortban>>

 

Balatoni panorámás szobák

A szálloda 201 férőhelyes, 12 db családi, 25 db háromágyas és 49 db kétágyas (részben pótágyazható) szobával rendelkezik, a hozzájuk tartozó erkélyekről pedig pazar kilátás nyílik a Balatonra. A légkondícionálóval, TV-vel és Wi-fi-vel felszerelt standard- és családi szobák, utóbbi külön hálószobával és akár főzési lehetőséggel várják vendégeiket.

Élvezzétek a fantasztikus kilátást a balatonszárszói Holiday Resort, mindennel felszerelt szobákból.Élvezzétek a fantasztikus kilátást a balatonszárszói Holiday Resort, mindennel felszerelt szobákból.

 


Lenyűgöző élmények

Wellnessrészleg

Akik szeretnének kiszakadni a hétköznapokból és stresszmentes környezetben eltölteni pár napot, őket a szálloda saját privát stéggel, fantasztikus relaxáló, pihentető, wellness szolgáltatásokkal várja.
A finn- és bio szaunától a prémium minőségű, pázsittal körülölelt kültéri medencén át, a pezsgőfürdőn, só- és relax szobán keresztül, a relaxáló-, lazító- és frissítő masszázsokig, valamint az épített jakuzziig számtalan lehetőség áll a vendégek részére. Aki viszont a Balatonban szeretne megmártózni, az a szállodától 400 méterre lévő szabadstrandot is meglátogathatja.

 

Aktív pihenés az egész családnak

Az aktív pihenést előnyben részesítőknek is minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Salakos teniszpálya, kispályás strandfoci, gyermekek részére játszótér, valamint kerékpár- és elektromos motor kölcsönzésre is van lehetőség, így akár két keréken is felfedezhetjük a környéket. Mondanunk sem kell, hogy a kültéri medence a lubickolás mellett teljesen alkalmas pár hossz leúszására is.
A beltéri programlehetőségek közül kiemelnénk a kuriózumnak számító 4 sávos bowling pályát, ami akár csapatépítő programok középpontja is lehet. További társasági programlehetőségként a csocsó, darts és billiárd közül is válogathatnak az aktív pihenést választók.

A 4 sávos bowling pálya mellett sok-sok lehetőség van a szórakozásra.A 4 sávos bowling pálya mellett sok-sok lehetőség van a szórakozásra.

 

Gasztronómia

Az élmények itt még nem érnek véget, hiszen a Balaton említése már-már összefügg a gasztroturizmussal is. Az élményt kínálok sorához már a Holiday Resorts is hozzá tartozik, hiszen az étterem kínálata egészen elképesztő ínyenc csodákból áll, hogy a hagyományos- és modern konyha kedvelői is megtalálják az igényüknek megfelelő ételeket! Ezen felül svédasztalos reggelivel és vacsorával várják a pihenni vágyókat kitűnő éttermükben, ahonnan a fekvéséből adódóan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a vacsorák hangulatát csak tovább fokozza a lemenő nap látványa.



Céges rendezvényekhez is ideális választás

A Holiday Resorts miliője és környezete remek terepet nyújt a különböző csapatépítő programok lebonyolításához. Legyen az indoor vagy outdoor program, mint a szabadtéri látvány grill parti, kerti mozi est vagy borvacsora, tematikus és zenés est, esetleg a számtalan wellness lehetőségek egyike, a jó hangulat garantált!


Esküvő a Balaton partján

Ki ne szeretné, hogy a nagy napon egy igazán hangulatos helyszínen mondja ki a boldogító igent? Ehhez kínál idilli helyszínt, romantikus vízparti hangulatot, lakodalmas menüt és kiváló kiszolgálást a Holiday Resorts. Az egyedi hangulat és a felejthetetlen élmény garantált.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Július 31-én, már 12. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, mely a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos izgalmas programmal várja a látogatókat országszerte.
Újabb 5 olyan hazai élményfürdőt mutatunk be nektek, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály megtalálja az élményteli szórakozási lehetőségeket.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Melengető fürdőzés hideg téli napokra - gyógyvizes wellness szállodák és termál hotelek Magyarországon
Ahogy beköszönt a tél, ösztönösen menedéket keresünk a hideg elől. Azonban ezt nem csupán otthonunk melegében találhatjuk meg, hanem Magyarország csodálatos gyógyfürdőiben is. Merüljetek el a testet-lelket simogató, selymes termálvízben, ahol lebegés közben a kültéri medencékből gyönyörködhettek a téli világban!