Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők – II. rész

Újabb 5 olyan hazai élményfürdőt mutatunk be nektek, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály megtalálja az élményteli szórakozási lehetőségeket.

 

Egy korábbi cikkünkben olyan hazai élményfürdőket mutattunk be, ahol garantáltan az egész család jól érzi magát. Szerencsére a bőség zavarál küzdünk e téren, így megérett az idő a folytatásra; íme további öt hely, ami tökéletes egy egész napos pancsolásra!

Szállásajánlatok Magyarországon közvetlen fürdőátjárással>>


Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő a család legidősebb és legfiatalabb tagjai számára is hibátlan választás. A nagyszülők a nyolc gyógymedence egyikében tudnak pihenni, míg a gyerekek az Aquapalotában választhatnak a rengeteg csúszda és medence közül. A babák is jól fogják érezni magukat a baba- és gyermekmedencében, de akár „szárazföldön”, a játszótereken is elfoglalhatják magukat. Ha pedig bárki pelenkacserére szorulna, akkor a baba-mama szobában nyugodtan félre lehet vonulni.

Szállásajánlatunk közvetlen átjárással a Várfürdőbe:   Hunguest Hotel Erkel****

A gyulai Várfürdő egyike a legnépszerűbb fürdő Magyarországon.A gyulai Várfürdő egyike a legnépszerűbb fürdő Magyarországon.



Hajdúszoboszló Aqua-Palace

Nem kevesebb mint 15.000 négyzetméteren terül el Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace, melynek 15 medencéje különböző helyszínekre repít el: van többek között trópusi fürdő, jégbarlang fürdő vagy épp Gangesz fürdő. Ezenfelül vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó és pezsgőágy teszi még izgalmasabbá a pancsolást. A gyerekekre vár a bébi-anyuka medence és a csúszdák, míg a felnőttek a szaunavilágban vagy a wellness részlegen tudják kipihenni a hétköznapok fáradalmait.

Szállásajánlatunk közvetlen átjárási lehetőséggel az Aqua-Palace élményfürdőbe:   Hungarospa Thermal Hotel***

Sokak kedvence a hajdúszoboszlói Aqua-Palace fürdő.Sokak kedvence a hajdúszoboszlói Aqua-Palace fürdő.



Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Kehidakustány

A bababarát szolgáltatások nem csak a gyerekek számára teszi élvezetessé a napot, de a szülők dolgát is megkönnyíti. Nagyon jól tudják ezt Kehidán is; a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben bébipancsoló, bébicsúszda, baba-mama pihenő található, de még az étteremben is gondolnak a legapróbbakra, ahol kiszínezhetik az étlapot. Természetesen a felnőttek sem fognak egész nap egy nyugágyban aludni, mert a 2.400 négyzetméter vízfelület, a 13 medence, a 94 méteres óriáscsúszda, a 34-36 °C fokos szabadtéri vizes- és gyógymedencék, a pezsgősziget, a sodrómedence és pool bár mellett nehéz lenne unatkozni.

Szállásajánlatok Kehidakustányon>>

Óriáscsúszdával és 10+ medencével vár rátok Kehidakustány fantsztikus élményfürdője!Óriáscsúszdával és 10+ medencével vár rátok Kehidakustány fantsztikus élményfürdője!



Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Szintén az egész családot várja a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, ahol belső és szabadtéri élményfürdőzésre is van lehetőség. A gyerekek imádni fogják a rengeteg csúszdát, különösen azt, ami 272 méter hosszúságával Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb. A spa-ban nyugodtan pihenhetnek a felnőttek, és bőven van miből választani: 25 méteres feszített víztükrű medence, élmény- és pezsgőmedence, gőzkamra, sókamra, finn szauna, infraszauna, aromaszoba, kültéri rönkszauna, spa szolgáltatások, arc- és testkezelések, valamint thai masszázs teszi teljessé a felfrissülést.

Szállásajánlatunk Szegeden, közvetlen átjárással a Nafényfürdő Aquapolis-ba:   Hunguest Hotel Forrás****

A Napfényfürdő Aquapolis-ban található Európa leghosszabb, 272 méteres testcsúszdája. A Napfényfürdő Aquapolis-ban található Európa leghosszabb, 272 méteres testcsúszdája.



Aqua Land Termál és Élményfürdő

Ráckevén sem maradunk élményfürdő nélkül, gyönyörűen gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkban tudjuk kipróbálni a csúszdaparkot, a gyógy-, és termálvizes medencéket vagy a kalandpályát. A 35-38 fokos gyógyvizes medencében békésen áztathatjuk magunkat, a sportpályákon kergethetjük a labdát, a csúszdaparkban kifulladásig csúszdázhatunk, ha pedig megéheznénk, akkor az Ízek utcájában rengeteg finomságot találunk – csak aztán beleférjünk még a fürdőruhába!

Szállásajánlatunk Ráckevén, közvetlen átjárással az Aqua Land Termál és Élményfürdőbe:  Duna Relax Hotel****

Próbáljátok ki az Aqua Land Termál és Élményfürdő medencéit, a csúszdaparkot, vagy a kalandpályát.Próbáljátok ki az Aqua Land Termál és Élményfürdő medencéit, a csúszdaparkot, vagy a kalandpályát.

 


Ezek után tényleg senki sem mondhatja, hogy nincs miből választani, ha olyan élményfürdőt keresünk, ahol a család minden tagja talál elfoglaltságot. Már csak az a kérdés, hogy hogyan fog beleférni egy napba minden csúszda és medence kipróbálása!

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Elsőre talán túlzónak tűnhet a szálloda “Balaton másképp” szlogene, viszont ha alkalmunk nyílik igénybe venni szolgáltatásaikat és eltölthetünk pár napot, felejthetetlen élményben lehet részünk.
Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan szálláshelyet, ahol a szálloda amúgy is exkluzív szolgáltatásai mellett a szobákhoz privát jakuzzi, vagy pezsgőfürdő, de akár szauna is tartozik.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.