Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csülök csülökkel

Határmenti Vigadó BozsokHatármenti Vigadó Bozsok a térképen

Kiváló 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ma hétköznap és délután négy körül jutottunk el az étterembe.

A teraszon nem láttam vendéget, és mivel a parkoló üres volt, felteszem benn sem lehettek sokan, mert gyakorlatilag csak kocsival elérhető hely.

Kinn foglaltunk helyet, és a múltkori zsúfoltság emléke is eloszlott. Az ételek a szokásos jó ízzel, és mennyiséggel kerültek az asztalokra. Gösser sört is csapolnak a Soproni mellett (mondjuk ezt mások is átvehetnék, mert az utóbbi nem nagy kedvencem). A csőszök csülke tényleg ízletes, omlós hús, ropogós bőrrel és olvadó zsírral. A gomba csak javít rajta. A krumpli frissen sült, finom. A páromnak a batyura is csak annyi panasza volt, hogy megfeledkezett már arról, hogy gyöngyhagymával kapja, és nem szereti. A felszolgálóval utólag megbeszéltük, legközelebb, ha jelzi, nem kerül a tányérra.
Említést érdemel a fura színű macska. Ahogy a személyzet felveszi a rendelést, elindul az asztal felé. Elhelyezkedik nem messze, de különösebben feltűnést nem kelt.
Ahogy megjelenik a tányér az asztalom, jó érzékkel pattant fel a padra a párom mellé. No, nem kunyerál. Két-három kötelező dörgölőzés után hátat fordít, de a farkával néha hozzá-hozzá ér az emberhez. Szerintem nőstény. Nem kér, de tudjad, hogy ott van, és találd ki, hogy akar-e valamit. Örüljünk, hogy ülhetünk vele egy padon,de vegyük tudomásul, hogy nem néz minket semmibe. Ahogy a párom végzett és letette a kést, villát, már ugrott is a padról, és ment a dolgára. Nem kapott kaját, de láthatóan nem is érdekelte, hisz késő volt, reggel óta megtölthette a bendőjét. És nem hibaként hozom fel. Színfolt. Narancs-fekete-fehér színfolt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Határmenti Vigadó Bozsok - Külső kép

Határmenti Vigadó további értékelései

2022.02.02családjával
Átlagos
Hát inkább nem írok semmit, mert ha jót nem tudsz rosszat ne akarj elven vagyok.El kell menni EGYSZER kipróbálására! De csak erős idegzetüeknek ajánlott!
2021.08.29a párjával
Kiváló
Ismerősök ajánlására kerestük fel a Határmenti vigadót. Bozsokon a szőlőhegyen. Nagyon hangulatos hely, rengeteg vendég. De sikerült helyet kapni. A tömeghez képest gyors kiszolgálás. Bőséges választék. Tetemes mennyiségű adagok. A III osztályhoz képest jó ízek. Megérte elmenni ebédelni.
2020.06.16barátokkal
Kiváló
Talán az egyik legjobb hely ahol megfordultam! Tisztaság hangulatos környezet,kedves kiszolgálás,bőséges finom az étel. Az árak normálisak.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással