2018. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. január 20.Ajánlom a helyet másoknak is!
Mert akkorák az adagok, hogy ötletem sincs, ki bírja megenni. Természetesen elcsomagolják. Mi sajnos szállodában laktunk, így nem volt módunk elvinni a maradékot. Pedig 3 napig ettük volna még.
A mennyiség nem megy a minőség rovására, persze eleve szeretni kell ezt a fajta konyhát. Diétázók ne ide jöjjenek. Ez még a hagyományos, jó étterembe vett magyaros vendéglátás háza.
Az étterem kialakítása, a felszolgálás is az egyszerű, falusi jelleget követi. Ami nem baj, szerintem kell ilyen is, de nem mindenki értékeli a pados, kockás abroszos stílust.
Röviden: jót ettünk csak a mennyiség zavart, ez már pazarlás szerintem.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Határmenti Vigadó további értékelései
2022.02.02családjával
![]()
Hát inkább nem írok semmit, mert ha jót nem tudsz rosszat ne akarj elven vagyok.El kell menni EGYSZER kipróbálására! De csak erős idegzetüeknek ajánlott!
2021.08.29a párjával
![]()
Ismerősök ajánlására kerestük fel a Határmenti vigadót. Bozsokon a szőlőhegyen. Nagyon hangulatos hely, rengeteg vendég. De sikerült helyet kapni. A tömeghez képest gyors kiszolgálás. Bőséges választék. Tetemes mennyiségű adagok. A III osztályhoz képest jó ízek. Megérte elmenni ebédelni.
2020.06.16barátokkal
![]()
Talán az egyik legjobb hely ahol megfordultam! Tisztaság hangulatos környezet,kedves kiszolgálás,bőséges finom az étel. Az árak normálisak.
29.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
94.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval