boogi étterem értékelései

Értékelései
12
42
55
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 17.
Az étteremhét rendezvényre foglaltunk asztalt, 3 fogásos menüt kaptunk fix áron. Aki nem ismeri: fogásonként 3-féle ételből választhatsz. Párommal más-más ételt választottunk, tehát összesen 6-félét kóstoltunk. Olyan ételeket kínáltak, ami nincs állandóan az étlapjukon. Fantasztikus! Egy szinten van a legfelkapottabb vidéki éttermekkel.
Megosztom
Gyere ki Kőbányára! -

Zila Vendéglő Budapest

2020. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 17.
Családi rendezvényt tartottunk itt. A menü összeállításától kezdve a kivitelezésig mindennel az egész család (35 fő) nagyon meg volt elégedve. Az ételek finomak voltak, a felszolgálás figyelmes, udvarias. Minden extra kívánságunkat készségesen teljesítették, praktikus tanácsokkal láttak el. Az árak pedig. . . nem hittük el, hogy csak ennyit fizettünk.
Megosztom
Klassz az épület és a bosztro is -

Pasarét Bisztró Budapest

2020. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Gyerekkoromban sokat sétáltam errefelé, mindig is tetszett a busz végállomás épülete és a templom. Barátaink mondták, hogy nyílt egy bisztró a végállomáson, ahol jó a kaja. Tényleg jó. Bisztró, tehát nincs nagy választék, de változatos és finom. Ajánlom a limonádéjukat, jó a bor kínálat is. Nekem kicsit fura ugyan, hogy kézben, nem tálcán hozzák az italokat, de ez az ő bajuk.
Megosztom
2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Szerettem régebben a Zingeseket, de ez a Moszkva téri hely kiütötte nálam a biztosítékot. Iszonyú hideg van. Mintha arra rendelkeztek volna be, hogy elvidd a kaját, vagy beülj és sokat igyál a bárban. A kaja nem rossz, de mintha kisebbek lennének az adagok a régihez képest. Szóltak előre, hogy kb. negyedórát várni kell, ez OK, elfogadható.
Megosztom
Divat a retro, de ennyire? -

El Mariachi Szentendre

2020. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Születésnapi rendezvényen voltunk. Alig fértünk el, párommal egyszerre nem tudtunk enni, csak felváltva, mert nem fértünk el. Máshol több hely volt, úgy tűnt, a végére kicsit bezsúfolták a székeket, hogy meglegyen a létszám. Tyúkhúsleves, rántott cuccok, natúr szelt rizzsel és petrezselymes krumplival, savanyúsággal. A tál alján találtunk egy kis párolt zöldséget is.
Megosztom
2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Ha elolvassa az ember a vendégló nevét, már kialakul egy kép, hogy mit fog kapni. Itt azonban van egy kis csavar: míg a design az amerikai 60-as éveket idézi, az ételek a magyar hetvenes éveket. Nincs ezzel semmi baj, kell ilyen is. Jót ettünk, nem túl drágán, néha kell ilyen is, de vissza nem biztos, hogy jövünk.
Megosztom
2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Visszafogott: a hangulat pozitív értelemben az, nagyon elegáns, barátságos, meghitt mind a berendezés, mind a zene. Nagyon jól kitalálták. A felszolgálás profi. Visszafogott: az ételek nekem kicsit túl visszafogottak. Újhullámos nemzetközi konyha úgy, hogy közben látszik, hogy igyekeznek minden ízlésnek megfelelni. Lehetnének bátrabbak!
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Barátaink vannak oda a Vakvarjúért, többször jártunk a budaiban. Bevallom, cseppet sem örültem, amikor végre Pesten találkozunk, megint a Vakvarjút ajánlották. De kellemesen csalódtam. Ugyan a hely felkapott, nagy forgalmú, hétvégén állandóan tele van, de mégis gyors a kiszolgálás, lehet beszélgetni, nem érezzük szűkösen magunkat.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 27.
Amikor egy vendéglő ilyen helyen van, könnyű hibázni, mert a panoráma úgyis "viszi" a helyet. Itt nem ez történt: a bisztróért/borozóért érdemes idejönni, a panoráma csak ráadás. Először is: gyönyörű kúria, csodás kerttel. Leülhetsz a fűben felállított asztalkákhoz vagy ellazulhatsz egy nyugágyban, finom bort kortyolgatva.
Megosztom
Amikor a pincér magának ad borravalót -

Púder Bárszínház Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Kezdem a végén: amikor fizetni akartunk kártyával, a felszolgáló közölte, hogy a szervízdíjat nem tartalmazza a számla és magától hozzá akarta adni a végösszeghez. Nem ránk bízza, ő megmondja, mennyit adjunk. A másik fele: divat ez az ütött-kopott, bolhapiaci dizájn, van egy hangulata, csak nem kényelmes. A hely nagyon felkapott, hétköznap este is tele van, pedig nem kicsi.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX