boogi étterem értékelései

Értékelései
11
35
40
22
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

A környéken ez a legjobb -

Tengerszem Panzió étterme Bánk

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Ha a környéken kirándulsz vagy a Bánki-tónál strandolsz, ide érdemes jönni. Viszonylag nagy, tehát nem kell attól félned, hogy nincs hely. Hagyományos ételeket találsz, egyedül a desszertekkel próbálnak némi újhullámot becsempészni. A kiszolgálásról nem tudok objektíven nyilatkozni, hiszen a hőségben értékelni kell, hogy egyáltalán valaki dolgozik, és néha még mosolyogni is próbál.
Megosztom
Fogyókúra kizárt -

Pata Negra Buda Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 31.
Könnyű vacsora, kis csipegetés ebből-abból. . . Hát ez itt nem megy. Csak megkóstolom, na még egy falat, mert olyan finom. Hú, ez is guszta. Így zajlott a vacsink, miközben degeszre ettünk magunkat. Azok, akik szeretnek mások ételeibe is beleenni, azoknak ideális a hely. Akik ezt utálják, azok itt szenvedni fognak, mert pont ez a tapas lényege: egy is ez, egy kis az.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Meglepetés:
1. Miért nincs ott a legjobb vidéki vendéglők toplistáján? 2. Semmitmondó épület a lakótelep szélén, főút mellett. Nem néznéd ki belőle, mit tud. Guglibarátunk segítségével találtam rá, tehát kicsit vakszerencse volt. Jobb, mint gondoltam, azzal együtt, hogy jó értékeléseket kapott eddig is. Jópofa hely, kellemes környezet belül.
Megosztom
Tokaj új ékköve -

LaBor Bistro Tokaj

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
Már külsőre megtetszett. Bent még jobban megtetszett. A felszolgálás is tetszett. az ételek tökéletesek. Pici hely, bár alul van egy különterem. Rajtunk kívül egy olasz csoport is volt, szemmel láthatólag ők is elégedettek voltak. Tokaj annyira lehangoló, városnézés után igazi felüdülés ez a kis vendéglő.
Megosztom
2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Az valami csoda. Mintha a friss érett sárgabarackba haraptál volna. . . Nem vagyok iszákos. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon finom ebédet ettünk és mind megettük. Szusszanni nem bírtunk, nemhogy desszertet is együnk. Ekkor jött az ötlet, hogy pálinka! És bizony jó ötlet volt: helyreállt a világbéke.
Megosztom
Előre kell asztalt foglalni -

Kadarka Borbár & Borkereskedés Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Novemberben hétköznap este telt ház? Igen, és nem véletlenül. A Király utca elején (a Deáktól indulva) csupa street food, nemzetközi lánchoz tartozó hely után egy sarkon megtalálod az igazit. Ha foglalsz előre asztalt. Mert a hely annyira ismert, hogy tele van vendégekkel, magyarokkal és külföldiekkel is. És nem azért, mert divatos, felkapott, hanem mert tényleg jó.
Megosztom
Jobb, mint aminek látszik -

Udvarház Vendéglő Hatvan

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulás után kétségbeesetten tapasztaltuk, hogy Mindenszentekkor Salgótarjánban sehol sem tudunk enni. Jött az ötlet: Hatvan Budapest felé van, hátha ott találunk valamit. Gugli a barátunk elsőre az Udvarházat adta ki. Felhívtam őket, várnak, szuper! Amikor befordultunk a szúk kis utcába, elbizonytalanodtunk, de aztán megláttuk a bejáratot, és éreztünk, jó helyre jövünk.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Kirándulás után ebédelni tértünk be. Pontosabban ültünk le a teraszon, olyan jó idő volt. Nagyon finom söröket ittam, igaz nagyon szomjas is voltam. Barátaim limonádét kértek, az is nagyon jó volt. Az ételek nem rosszak, de semmi extra. Hamburgertől kezdve szerb ételeken át hagyományosig elég nagy a választék. A kiszolgálás is rendben van.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Novemberben Szigligeten nem sok vendéglő van nyitva. Az Aranypatkó jobb helyen van, mint a másik, ezért választottuk ezt. Pont elkezdett esni az eső, ezért bent ültünk le. A berendezés csodálatos. A felszolgáló lány nagyon kedves, udvarias volt, de látszott, hogy gyakorlatlan. Beválasztottam egy olyan ételt az étlapról, ami már nincs.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Belépéskor megcsapott a fertőtlenítő vagy ragasztó szaga, amit később a WC-ben is éreztem. Engem nagyon zavart, reméljük, ez csak a nyitás szaga. Ezt a kellemetlenséget hamar eloszlatta az ételek illata, amik nagyon finomak is voltak. Csak éhesen szabad ide jönni, nagy adagokat adnak! A felszolgálás profi, de van benne egy pici összekacsintó huncutság is, ami nekem bejött.
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX