boogi étterem értékelései

Értékelései
12
40
50
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Ha elolvassa az ember a vendégló nevét, már kialakul egy kép, hogy mit fog kapni. Itt azonban van egy kis csavar: míg a design az amerikai 60-as éveket idézi, az ételek a magyar hetvenes éveket. Nincs ezzel semmi baj, kell ilyen is. Jót ettünk, nem túl drágán, néha kell ilyen is, de vissza nem biztos, hogy jövünk.
Megosztom
2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Visszafogott: a hangulat pozitív értelemben az, nagyon elegáns, barátságos, meghitt mind a berendezés, mind a zene. Nagyon jól kitalálták. A felszolgálás profi. Visszafogott: az ételek nekem kicsit túl visszafogottak. Újhullámos nemzetközi konyha úgy, hogy közben látszik, hogy igyekeznek minden ízlésnek megfelelni. Lehetnének bátrabbak!
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Barátaink vannak oda a Vakvarjúért, többször jártunk a budaiban. Bevallom, cseppet sem örültem, amikor végre Pesten találkozunk, megint a Vakvarjút ajánlották. De kellemesen csalódtam. Ugyan a hely felkapott, nagy forgalmú, hétvégén állandóan tele van, de mégis gyors a kiszolgálás, lehet beszélgetni, nem érezzük szűkösen magunkat.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 27.
Amikor egy vendéglő ilyen helyen van, könnyű hibázni, mert a panoráma úgyis "viszi" a helyet. Itt nem ez történt: a bisztróért/borozóért érdemes idejönni, a panoráma csak ráadás. Először is: gyönyörű kúria, csodás kerttel. Leülhetsz a fűben felállított asztalkákhoz vagy ellazulhatsz egy nyugágyban, finom bort kortyolgatva.
Megosztom
Amikor a pincér magának ad borravalót -

Púder Bárszínház Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Kezdem a végén: amikor fizetni akartunk kártyával, a felszolgáló közölte, hogy a szervízdíjat nem tartalmazza a számla és magától hozzá akarta adni a végösszeghez. Nem ránk bízza, ő megmondja, mennyit adjunk. A másik fele: divat ez az ütött-kopott, bolhapiaci dizájn, van egy hangulata, csak nem kényelmes. A hely nagyon felkapott, hétköznap este is tele van, pedig nem kicsi.
Megosztom
Guszta Gusto és nincs apróséf -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Bocs a béna címért. Nem akartam pátoszos lenni vagy nagyzoló, inkább kínrímet bírtam kitalálni. A hely: próbáld ki! Elégedett leszel! Felszolgálás, ételek, italok: kifogástalan. Belső: ízlés dolga. Mi ragyogó napsütésben kint ültünk a teraszon, az csodás volt. A WC jópofa. Az Étterem hét programján voltunk, olyan 3 fogásos menüt kaptunk, hogy be. .
Megosztom
Ne ijesszen el a környék -

Harapó Mókus Vendéglő Budapest

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
A címmel kezdeném: most újítják fel az utat, mindenféle gépek állnak, mennek, szúk a hely. Kicsit ijesztő, de bent ebből nem sok érzékelhető, sőt, a teraszon sem. A felszolgálás picit lassú, nem egyszerre kaptuk meg az italokat, sőt az ételeket sem, de ezt leszámítva korrekt hely, kellemes környezet, baráti árak.
Megosztom
Szeretem a mackókat. Brumbrum. -

Brumbrum Eger

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Brumbrum. Ha nem tudnád, több helyre is ki van írva. Büfének mondja magát, de nem az. Fiatalos, modern környezet, büfénél sokkal szélesebb választék, látványkonyha, jó hangulat, kedves felszolgálók. Végre egy jó hely Egerben, már ráfért a városra. Ha valakinek a nevesebb [moderálva - a szerk. ] túl drága, vagy épp tele van (mi így jártunk) a kistesó jó választás.
Megosztom
Kánikulában is kellemes -

Rozmaring Vendéglő Noszvaj

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éhesen, piszkosan, fáradtan tértünk be kirándulás után. Annyira jól éreztük magunkat, hogy másnap, kulturáltabb kinézettel visszatértünk. Mindkét nap nagyon meg voltunk elégedve mind a kiszolgálással, mind az ételekkel. Nyáron, a legnagyobb melegben is kellemes a fedett terasz. Sokan vannak,. de gyors, pontos és udvarias a kiszolgálás. A szederleves pedig.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Olyan helyet kerestünk, ami napsütésben árnyékos, esőben védett. Ez nem sikerült 100%-ban. Ha egy kicsit jobban kihúzzák a mapernyőt, mindannyian árnyékban ülhettünk volna, de a felszolgáló szerint úgyis elmegy a nap, jó így. Kellemetlen meglepetés volt az is, hogy csak hétköznap van hideg gyümölcsleves. Ki akar forró húslevest enni nyáron?
Megosztom
5 oldalon / 50 találat


TérképX