boogi étterem értékelései

Értékelései
11
33
37
21
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

Tokaj új ékköve -

LaBor Bistro Tokaj

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
Már külsőre megtetszett. Bent még jobban megtetszett. A felszolgálás is tetszett. az ételek tökéletesek. Pici hely, bár alul van egy különterem. Rajtunk kívül egy olasz csoport is volt, szemmel láthatólag ők is elégedettek voltak. Tokaj annyira lehangoló, városnézés után igazi felüdülés ez a kis vendéglő.
Megosztom
2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Az valami csoda. Mintha a friss érett sárgabarackba haraptál volna. . . Nem vagyok iszákos. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon finom ebédet ettünk és mind megettük. Szusszanni nem bírtunk, nemhogy desszertet is együnk. Ekkor jött az ötlet, hogy pálinka! És bizony jó ötlet volt: helyreállt a világbéke.
Megosztom
Előre kell asztalt foglalni -

Kadarka Borbár & Borkereskedés Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Novemberben hétköznap este telt ház? Igen, és nem véletlenül. A Király utca elején (a Deáktól indulva) csupa street food, nemzetközi lánchoz tartozó hely után egy sarkon megtalálod az igazit. Ha foglalsz előre asztalt. Mert a hely annyira ismert, hogy tele van vendégekkel, magyarokkal és külföldiekkel is. És nem azért, mert divatos, felkapott, hanem mert tényleg jó.
Megosztom
Jobb, mint aminek látszik -

Udvarház Vendéglő Hatvan

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulás után kétségbeesetten tapasztaltuk, hogy Mindenszentekkor Salgótarjánban sehol sem tudunk enni. Jött az ötlet: Hatvan Budapest felé van, hátha ott találunk valamit. Gugli a barátunk elsőre az Udvarházat adta ki. Felhívtam őket, várnak, szuper! Amikor befordultunk a szúk kis utcába, elbizonytalanodtunk, de aztán megláttuk a bejáratot, és éreztünk, jó helyre jövünk.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Kirándulás után ebédelni tértünk be. Pontosabban ültünk le a teraszon, olyan jó idő volt. Nagyon finom söröket ittam, igaz nagyon szomjas is voltam. Barátaim limonádét kértek, az is nagyon jó volt. Az ételek nem rosszak, de semmi extra. Hamburgertől kezdve szerb ételeken át hagyományosig elég nagy a választék. A kiszolgálás is rendben van.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Novemberben Szigligeten nem sok vendéglő van nyitva. Az Aranypatkó jobb helyen van, mint a másik, ezért választottuk ezt. Pont elkezdett esni az eső, ezért bent ültünk le. A berendezés csodálatos. A felszolgáló lány nagyon kedves, udvarias volt, de látszott, hogy gyakorlatlan. Beválasztottam egy olyan ételt az étlapról, ami már nincs.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Belépéskor megcsapott a fertőtlenítő vagy ragasztó szaga, amit később a WC-ben is éreztem. Engem nagyon zavart, reméljük, ez csak a nyitás szaga. Ezt a kellemetlenséget hamar eloszlatta az ételek illata, amik nagyon finomak is voltak. Csak éhesen szabad ide jönni, nagy adagokat adnak! A felszolgálás profi, de van benne egy pici összekacsintó huncutság is, ami nekem bejött.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Nekem tetszik a hely hangulata, a kilátás, a mosolygós felszolgálónő. Finom a kávé. A sütik és a fagyi hatalmas adagok, szintén finomak. Jó helyen van, a várhoz innen indulsz el a parkolóból. Ha erre jársz, térj be, egész évben nyitva van. Gyerekeknek játék lehetőség. Még 75 karaktert kellene írnom, de csak magamat ismételném. Jó hely, próbáld ki te is, ha erre jársz.
Megosztom
Mobilos nemzedéknek -

Rizmajer Sörház Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
a cím magyarázata: eleve visszhangos a hely, hozzá hangosan szól a zene: esélyed nincs beszélgetni. Mi viszont már öregek vagyunk ahhoz, hogy mobilon csevegjünk egymással, így megfájdult a torkunk, úgy kiabáltunk, hogy egymást megértsük. Kár, mert maga a hely jó lenne: finomak a sörök: búzát, szilvásat, meggyeset, IPÁ-t kóstoltunk.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
augusztus 20-án voltunk Nagybörzsönyben, rekkenő hőségben Első dolgunk volt a faluban, hogy igyunk valamit. Rögtön megtetszett az Édes Otthon portálja: hívogató, kedves, aranyos. A teraszon kellemes árnyékban ittunk egy-egy házi szörpöt. A felszolgáló fiatal lány szép, kedves, mosolygós. Nagybörzsönyt érdemes meglátogatni, több műemléke, múzeuma mellett a falu maga is hangulatos és gyönyörű helyen fekszik.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX