Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó ebéd Kalász módra

Kalász Pékség & Kifőzde BudakalászKalász Pékség & Kifőzde Budakalász a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Polgármesteri Hivatallal szemben lévő saroképületben található multifunkciós vendéglátó egység. A sarkon lévő bejáraton a pékségbe lépünk be, amelynek kínálata az albán pékségekével hasonlatos, bár a facebook oldaluk szerint tulajdonosuk 3 magyar magánszemély, 2 hölgy és egy úr. Nagyon korán nyitnak, hétköznap már reggel 6 órától betérhetünk ide friss péksüteményért, kenyérért, amelyet helyben sütnek, a kiszolgáló pult mögötti sütödei részben. A pékárukon kívül rántott húsos szendvicset is árusítanak, amely csupán 250 Ft-ba kerül. Szintén olcsó a pizzaszelet, de nem valami jó minőségű, azt nem ajánlom. A sajtos stangli viszont frissen kellemes. Speciális italautomatából házi tejet is árusítanak.
A pékségből balra nyílik a kifőzde, amely az utcáról az oldalsó lépcsőn is megközelíthető. Kettő és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak, ez a legnépszerűbb, és már 11 óra előtt is sorban álltak a vendégek az ebédért. Sokan elvitelre is vásárolnak. A 2 fogás 990 Ft, a 3 fogás 1190 Ft. Ha egész hétre előre megrendeli az ebédet az ember, akkor még 10%-kal olcsóbb. A név összhangban áll a színvonallal, valóban kifőzdei minőséget kapunk, menzás jellegű ételek, de kiadós adagokkal. A berendezés is egyszerű, menzás, funkcionális, minimális dekorációval. Sok ülőhely van helyben is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Kalász Pékség & Kifőzde Budakalász - Külső képKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - Külső képKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - Étel/italKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - BelsőKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - BelsőKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - Étlap/itallapKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - BelsőKalász Pékség & Kifőzde Budakalász - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karin Budapest - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.07.17-ig
Hotel Karin Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval