harnas1207: Már az elején megbukott - Pizza Porta Budakeszi

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>

Pizza Porta Budakeszi értékelése
17. helyezett a 27 budakeszi étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 17 városban járt
53 étteremértékelés 12 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Már az elején megbukott

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Az étterembe spontán estünk be, ebédelni szerettünk volna. Köszönés ellenére a pincérek szánt szándékkal észre se akartak venni. 5 perc ácsorgás után úgy döntöttünk, hogy akkor távozunk, erre a főpincér utánunk szaladt és nyers modorral ránk szólt, hogy mit akarunk? Az ebédelni válasz nem hatotta meg, nem is akart asztalt keresni, annak ellenére, hogy volt üres 2 fős asztaluk. Csak annyit nyögött ki, hogy esélytelen, később. Kérdeztem mikor? fél óra? 1 óra? Megrántotta a vállát és ott hagyott minket. A minősíthetetlen modor és kiszolgálásra, nem mentség, ha sok a vendég. Számomra ez a hely megbukott, soha többé nem térek vissza ide.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Kiszolgálás: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni harnas1207 felhasználót?    Igen

Cím
2092 Budakeszi
Fő u. 38.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 26.
Ez a hely nem a Grand Boulevard környékén található és nem is az a céljuk az üzemeltetőknek, hogy a kristálycsillárjaikkal kápráztassanak el. Egyszerű, ám több apró mozaikból összeállítva a teljes képet, végeredményben kiváló! 1. a fogadtatás és kiszolgálás barátságos, mosolygós kedves és...