harnas1207 étterem értékelései

Értékelései
4
9
23
1
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg harnas1207 értékeléseit!

Olvasd el harnas1207 étterem értékeléseit!

harnas1207 értékelései

Végre egy értelmes állat kávézó -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19.
Igen ez valóban az! Egy hely, ahol nem kínozzák az állatokat. Ahol jó dolguk van, és a napi kávé közben felüdülés köztük lenni. Maga a kávézó alapból hangulatos és tetszetős, macskák nélkül is. Kisgyerek kitiltva, ezért hatalmas pacsi a tulajoknak. A sok szabály és felügyelet miatt van jó dolguk a macsekoknak, azonban kicsit ez is rombolja a hangulatot.
Megosztom
Féltünk tőle, de végül élveztük. -

Fricska Veszprém

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19.
Sok fórumon szidják a helyet, de első benyomásra ez teljesen alaptalannak tűnik. Gyönyörű helyen van, hangulatos és igen valóban forgalmas. A kiszolgálás gyors volt és kedved. A hambugerek nem a hagyományos büfés hambik, de ízlett mindkettőnknek. Ami talán hátrányos, hogy odakinn az asztaloknál nem volt árnyék, így a tűző napon rendelni és elfogyasztani egy ebédet, lehet nem mindig kellemes.
Megosztom
Pizza, süti, kávé, amit csak a szem megkíván -

Bocanova Olasz Étterem Budapest

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Már több családi összejövetelt tartottunk itt. A hely előnyből indul, mert a tulajt a család bizonyos tagjai ismerik. Én semleges szemmel is élvezhető helynek tartottam. Bár a felszolgálók türelmetlenek és nagyon forgalmas a hely, viszont az ételek finomak. Külön kiemelném a cukrászda részt, ami csillagos ötöst érdemel.
Megosztom
Sarki kocsma éttermi álarccal -

Délibáb Presszó, Music & Pub Balmazújváros

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy kávéra tértünk be, mert presszóként hirdette magát a hely. Illetve kívülről egy kicsit elhanyagolt étteremnek tűnik. Egyiknek sem nevezném. kőkemény késdobáló hangulatot árasztó kocsma. Védelmére legyen mondva, nem is hirdet mást. A kávé rendben volt, a kiszolgálás is. Délelőtt révén még rossz arcú emberek sem jártak arra.
Megosztom
Tihanyi kirándulás után egy finom ebéd -

Fogas Csárda Tihany

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy tihanyi kirándulás végén tértünk be ide, mert elfogadható árú de mégis finom ebédre vágytunk. A teraszos részre ültünk be, ahol mindenki megtalálta azt amit keresett. Az ételek finomak voltak, kimondottan sokat se kellett várni, pedig csúcsidő volt és augusztus. A pincérünk elég morogva volt, ami rontott az élményen.
Megosztom
Üde színfolt a belvárosban -

Rombusz Terasz Budapest

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Forgalmas romkert a Kálvin tér közelében. Immár nemcsak ital fogyasztási lehetőséggel, hanem meleg étellel is várja a vendégeket. tapasztalat szerint bármely korosztály megtalálja itt a számítását. Van kivetítő a sporteseménye alkalmával, illetve pingpong asztal is. A sörök átlagnál kicsit drágábbak, de a levegőn való iszogatás és beszélgetés megéri ezt a felárat.
Megosztom
Átlagos kifőzde -

Picante Kifőzde Budapest

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy teljesen átlagos kifőzde, átlagosnál kicsit drágább áron. Főzelék+feltét 1150 forintért. Sajnos a választék ottjártunkor nagyon kicsi volt. Annak ellenére, hogy belépéskor nem volt túl bizalomgerjesztő a hely, semmi probléma nem volt vele. Egy gyors ebédre teljesen alkalmas, akár helyben fogyasztva vagy az ételt elhozva is.
Megosztom
Hegymászó kánaán -

B. A. K. Hütte Budapest

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Teljesen véletlen találtam rá erre a hegymászó "kocsmára". Úgy gondoltam iszunk egy sört és átböngésszük az ottani térképeket. Maga a hely kicsi és szűkös. Számomra úgy tűnt nem hegymászók, inkább baráti társaságok látogatják. Van darts és tv is. Lehet bérelni felszerelést, illetve ott helyben rengeteg könyv és térkép áll rendelkezésre.
Megosztom
Ködbe veszett juhász -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy bónuszos kedvezmény miatt választottam az éttermet, úgymond próbáljuk ki alapon. Hétköznap este mentünk és rajtunk kívül csak egy asztalnál ültek. A hely hangulatos, bár köd volt és nem láttunk semmit a kilátásból, de élő zene volt, és a vendégek nem lévén olyan volt mintha mindenki csak velünk foglalkozna.
Megosztom
Sörözéshez puccos, étteremnek gyenge -

MALTeR Sörétterem Budapest

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
Névnapi sörözésre ugrottunk be, a névnapos külön kérésére. Számomra a sörválaszték kicsi volt és nem az ízlésemnek megfelelő. Az étel választék szintúgy. Az árak ennek ellenére éttermi színvonalon mozogtak. A hely maga egy fura hangulatot sugároz, kicsit retrós, kicsit elvont. Nem tud egy romkert érzést átadni, de egy étteremhez viszonyítva nagyon lepukkadt.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX