harnas1207 étterem értékelései

Értékelései
5
11
31
4
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg harnas1207 értékeléseit!

Olvasd el harnas1207 étterem értékeléseit!

harnas1207 értékelései

2017. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8.
Mikor megláttam a húsok nagyságát őszintén szólva meglepődtem. Két picike rántott hús egy kevéske káposztasalátával. 2100 ftot fizettünk és kaptunk mellé egy pohárka limonádét. Lehet van ínyenc rántott hús, de én nem éreztem magam elbűvölve. Kértünk két hatalmas szelet kovászos kenyeret, amivel együtt viszont már jóllaktunk.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 25.
Elsőre megtévesztő, mert jó helyen helyezkedik el és nagyon forgalmas étterem. Az étlapot látva viszont azonnal rájön az ember hogy hova került. Kifőzde szintű kínálat, a kínálat fele nem elérhető. Az ételek minősége is tükrözi a pimaszul olcsó árakat. A fiatal felszolgálók kicsit szétszórtak voltak, de kedvesek.
Megosztom
"Kockáknak" álom hely -

A Csokizó Tata

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 25.
A Csokizó egy kávézónak álcázott kocka paradicsom. Ezt pozitívan kell érteni! Kis szűkös helyen, sci-fi könyvek, és rengeteg társasjáték. Kiszolgálók barátságosak és nagyon vendégszeretőek. Ha betoppansz ide és fogékony vagy erre a világra egész nap ott ragadsz, az biztos. Sajnos aki csoki különlegességekre vágyik, annak viszonylag kicsi lesz a kínálat és elég drága.
Megosztom
2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Régóta terveztem, hogy megkóstolom a messze híres réteseket. A kis helyiségben pár asztalka van csak, és nem túl bizalomgerjesztő a környék sem, de a kiszolgálás kedvessége hamar feledtette mindezt. Körülbelül 10 féle rétes volt a pulton, de megtudtam hogy nagyon választék szokott lenni. Sajnos az ára nem tükrözte a nagyságukat, de az ízük nagyon különleges volt.
Megosztom
Egyszer mindenki próbálja ki! -

Gelarto Rosa Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Finom és látványos. Igazi kihagyhatatlan élmény, ha valaki a Bazilika környékén jár. Egyszer mindenképp ki kell próbálni. Sajnos az őrjöngő turisták miatt rémálom a sorban állás, viszont meglepően nyugodtak voltak a kiszolgálók. Le a kalappal előttük, ahogy készítették a fagyit és megőrizték a hideg vérüket! Sokféle íz kapható, és adagra is teljesen jó.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Nagy és kényelmes kávézó tele macskákkal (szám szerint 13 cica várt minket). Az italok elég borsos áron vannak, de itt nem is ez a lényeg. Érdemes elkerülni a tumultust, mert ez nagyon lerontja az élvezetet. A sok ember tülekedve kergeti a macskákat, akik elbújnak, a szerencsétlen kiszolgálók pedig a hajukat tépik. Bevallom pozitívan csalódtam, nagyon barátságos hely.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Egy különleges fagyizót kerestünk a nagy forgatagban. Sajnos mellé nyúltunk. A hely nagy forgalma miatt alig éltük túl a vásárlást. A fagyi különleges, de ízre nem volt jó. Ára viszont elég drága. A kiszolgálás is igazodott a tömegnyomorhoz ami a helyet jellemezte. A fagyizó egyébként a fő téren található, így aki szereti a Levendula fagyijait, keresve se találhat jobb helyet egy kis nyalakodásra.
Megosztom
Vegyes érzelmek -

Bibione Caffé Szentendre

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Kis étterem a fő utcával párhuzamos kis utcában. Első ránézésre csúfolt és sötét, de valójában semmi kivetni való nincs benne. Ár/értékre teljesen megfelel. A hely látszólag családi vállalkozás. A felszolgálónk egy műmosollyal ellátott hölgy volt, nem túl bizalomgerjesztő. Az ételek sajnos tükrözik az árak nagyságát, de be kell valljam egy kivétellel mindenki elégedett volt az ebéddel.
Megosztom
Végre egy értelmes állat kávézó -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19.
Igen ez valóban az! Egy hely, ahol nem kínozzák az állatokat. Ahol jó dolguk van, és a napi kávé közben felüdülés köztük lenni. Maga a kávézó alapból hangulatos és tetszetős, macskák nélkül is. Kisgyerek kitiltva, ezért hatalmas pacsi a tulajoknak. A sok szabály és felügyelet miatt van jó dolguk a macsekoknak, azonban kicsit ez is rombolja a hangulatot.
Megosztom
Féltünk tőle, de végül élveztük. -

Fricska Veszprém

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19.
Sok fórumon szidják a helyet, de első benyomásra ez teljesen alaptalannak tűnik. Gyönyörű helyen van, hangulatos és igen valóban forgalmas. A kiszolgálás gyors volt és kedved. A hambugerek nem a hagyományos büfés hambik, de ízlett mindkettőnknek. Ami talán hátrányos, hogy odakinn az asztaloknál nem volt árnyék, így a tűző napon rendelni és elfogyasztani egy ebédet, lehet nem mindig kellemes.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX