2026. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. április 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Sokadik Frei kávézó az országban és nálam is, ahol eddig megfordultam. Budaörsön kellett elintéznem valamit, ami szerencsére elég gyorsan sikerült, így maradt még időm körbenézni, és egy jó kávét meginni. Budaörs főútja a Szabadság út, a Frei-lánc helyi egysége is itt kapott helyet. Modern, újonnan építettnek látszó, 3 szintes lakóépület utcaszintjén találhatóak, a bejárat előtt kis terasz, valamint frissen ültetett facsemeték. A beltér a Frei-lánc Ezeregyéjszaka stílusát hozza dekorációs szempontból, a Közel-Kelet, Arábia, Egyiptom világát megidézve. Csupán néhány asztalnál ült pár vendég szombat délelőtti órákban.
A pultnál kell rendelni és fizetni, nincs itt sem asztalszerviz. Elég tágas a beltér, az asztalok nincsenek bezsúfolva. Csendes, nyugis hely. A mosdó tiszta, elegáns, dizájnos. A hónap kávéját választottam, ami az Egyesült Államok kávéi közül hozott el egyet ide hozzánk. Brooklyn Proffee fantázianéven egy tartalmas, testes New York-i karamellás kekszes protein latte, 1490 Ft-ért. A nemzetek süteményei széles és vonzó sorából nehéz volt a választás. Perui csoki trió (1290 Ft), kaliforniai epertorta (1090 Ft) vagy talán a krakkói meggyes-mákos (1090 Ft) legyen? A flamand csokoládés málnatorta lett a befutó, az utolsó darab. Tudom, vannak Frei ügyben fanyalgók, de nálam kávé-süti fronton továbbra is 5 pontos. Az össz-élmény azonban itt csak 4 pont a semmilyen kiszolgálás miatt. A pohár vizet magam szereztem, nem kaptam. Távozáskor a poharat, tányért is én vittem a gyűjtőhelyre.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()