Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új életre kelt a régi présház

Csiri BudaörsCsiri Budaörs a térképen

Kiváló 2023. áprilisban járt ittÉrtékelt: 2023. június 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kedves, csupa szív és lélek hely, amelyet egy régi présházból alakítottak át a Kő-hegy lábánál, de már a kaptatós emelkedő részen. A hely szemmel láthatóan gyorsan a környékbeliek kedvencévé vált, hétvégén délelőtt vérbeli brunch hangulat és telt ház fogadott. Emiatt elég sokat kellett várni a rendelés felvételére és az ételek elkészülésére is, ami miatt ott és akkor nem voltam teljes mértékig boldog és elégedett (mivel én is éhesen érkeztem), de így utólag egy kicsit átértékeltem az egészet. A várakozás miatt szíves elnézést kértek, hárman pörögtek a vendégek között a személyzet részéről, nemcsak a benti részben, de kint a járdaszegélyen kialakított teraszon is sorban ültek az éhes vendégek. A beltér igazán különleges, sok apró részlet figyelemre méltó, például az üvegablakkal fedett egykori jégverem a házikó közepén, amelyet borhűtőként hasznosítanak, de ahogy a egész el lett készítve, belsőépítészetileg élményszámba megy. De a mosdó kialakítása is kreatív, ügyes, nem mindennapi.
A hagyományőrzés és a minőség a Csiri két fontos mottója, a családiasság mellett; Demeter kézműves csokoládék, finom Perté kávék (a cappuccino 650 Ft), Gedeon pezsgők. A bisztrós, brunch étlapon jól megfér egymás mellett a bundáskenyér és az ún. vitál reggelik friss gyümölcsökkel, granolával és chia pudinggal (1800 Ft). A reggeli fogások ára 2700-4200 Ft között alakul.
Nagyon jó volt itt lenni és enni-inni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Csiri Budaörs - Külső képCsiri Budaörs - Étlap/itallapCsiri Budaörs - Étlap/itallapCsiri Budaörs - Étlap/itallapCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - BelsőCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - Étel/italCsiri Budaörs - MosdóCsiri Budaörs - MosdóCsiri Budaörs - BelsőCsiri Budaörs - BelsőCsiri Budaörs - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval