Két nem túl elkötelezett leány van a pultban, hát ez egy amolyan görögös evőhely, mit is lehetne itt enni, hát gyros-tálat. Kifizetem, ma már elég drága egy gyros-tál is, a 4000 forintot veri. Aztán csak nem kapok kaját, hanem helyette egy fütyülőt. Miért? Olyan bonyolultat kértem? Ó, hát már csinálják, ott hátul készítik. Azután nem túl soká szóltak is, hogy megvan. De más vevő nem is volt, szóval csak én voltam a feladat. Papírdobozkában kapod, ezt látod a képen. Semmiféle kérdés nem hangzott el előzetesen, hogy kérek-e bele hagymát, csípőset, bármit. Ez van, ezt kapod. Eszem, tök ízetlen, semmi öröm, kissé zsíros, nem túl megsült hús, minden ok nélküli kezeletlen zöldségek. . . de már valami csak legyen benne, rajta. . . visszamentem, kértem egy kis tzatzikit, meg egy tasak csípős szószt. Még 800 forint. Nem tudtam kibontani, feltépni, visszavittem, a lány is elég nehezen tépte fel. Aztán lett olló. Most valami volt pluszban. Aztán kiderült, hogy voltak itt valami mártások, szószok, de a legeslegalján, amit nem is láttam, csak a végén, amikor már megettem a nagyrészét. Ki hallott már ilyent, hogy a papírdoboz alját megkenegetik valami öntettel, aztán rápakolnak mindent? Sok volt ezért az 5-6000 forintnyi összeg, nem baj, kipróbáltam, te most már tudod, mire számíthatsz.