Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fagyit a folyosóról?

Jono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan BudaörsJono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs a térképen

Gyenge 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Jono Yogo Westendben lévő spéci fagyizójában többször jártam, kedvezményes kuponos akciókat is ki leht fogni náluk, így még kedvezőbb. Ehhez képest a budaörsi Auchanban lévő egységük nekem csalódást okoz. Ott ekzdődik a dolog, hogy a folyosón, az átjáróban vannak, nincsenek saját székeik, asztalaik, a vendéglátós sziget közös asztalaihoz kell el gyalogolni a tömegben, közben szépen olvad a fagyi, meg nyilván az ember egy bevásárlás után már amúgy is fel van pakolva a cuccokkal.
A választékot össze sem lehet hasonlítani, itt mindössze 3 gép van, amelyekből 6 íz választható, a kedvenceim közül több nem volt. Jobb híján kókuszt és csokit kértem. A díszítések, gyümölcsök, zselék választéka is sokkal szerényebb. A műanyag tartóbókl adagolható csokigolyó el volt szürkülve, valószínűleg már jó rég óta állhat ott, valószínűleg nem fogy eléggé. A cukorkák olcsó, kínai szintűek, nem prémium minőség.
A pult gadzátlanul hever, a személyzet hátul a backstage-ben tartózkodik, majd unottan kászálódott ki a fiatal hölgy.
Dekára mérik, egy 6-700 Ft-os adag megfelel kb. 2 nagyobb gombócnak. Annyiban más, mint a fagylalt, hogy ez joghurtos és nem tejes alapú.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Jono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs - Étel/italJono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs - Étel/italJono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs - BelsőJono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs - Külső képJono Yogo Önkiszolgáló Frozen Yogurt Bár - Auchan Budaörs - Belső
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval