Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő kézműves söröző Budaőrsön

Komló és Tehén BudaörsKomló és Tehén Budaörs a térképen

Kiváló 2016. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budaőrsre is elért a kézműves sörforradalom. A Komló és tehén nevő egység a legjobbak közül való a választékát illetően, nemcsak az unalomig ismert márkákat tartják, hanem egy sor olyat is, amiről a sörőpiacot folyamatosan pásztázó ínyencek (ide sorolom magamat is) sem hallottak.
Választottunk négyen négy remek, izgalmas sort, amit még megfejeltünk egy palackkal. A Permon Mozaik zseniális volt, de a többi sem okozott csalódást.
Az árak barátságosak, bár aránytalanok. A Távoli Galaxis 790-ért nagyon rendben van, de az Ogre 590-ért (mindkettő 4 dl) inkább vicces. Nem mintha nem lenne egy jó sör. De egy pilseni lager, mely az ősforrásnál, a Rózsa sörözőben tán 250 fél literre… ennyiért?
A beltér rokonszenves, kár, hogy megy a tévé. A viaszosvászon terítőt még elnéznénk, megvan annak egyfajta lepusztult retró hangulata, ami még akár szerethető is.
A kiszolgálástól nem voltunk oda, a csapos lehett volna sokkal kedvesebb, nem látszott rajta igazán az öröm, hogy olyanok tértek be, akik értékelik, amit csinál. Az is vicces volt, hogy meggyes sört ajánlott, miután láthatta, hogy témában vagyunk és a különlegességekre utazunk.
Egyik jóbarátunk rendelt egy hermelint, amiből ettünk már meggyőzőbbet.
Az ételrovatban a sörválasztékot díjaztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Komló és Tehén Budaörs - Külső képKomló és Tehén Budaörs - Étel/italKomló és Tehén Budaörs - Étel/italKomló és Tehén Budaörs - Étel/italKomló és Tehén Budaörs - BelsőKomló és Tehén Budaörs - Étel/italKomló és Tehén Budaörs - EgyébKomló és Tehén Budaörs - Étlap/itallapKomló és Tehén Budaörs - Étlap/itallapKomló és Tehén Budaörs - Étlap/itallapKomló és Tehén Budaörs - Étlap/itallapKomló és Tehén Budaörs - BelsőKomló és Tehén Budaörs - BelsőKomló és Tehén Budaörs - EgyébKomló és Tehén Budaörs - Egyéb

Komló és Tehén további értékelései

2019.05.19egyedül
Jópofa, fiatalos, ötletes bisztró Budaörs főútja mellett. A bejárat a földszinten nyílik, de az étterem az emeleten található némi lépcsőzést követően. Beépített veranda, egyszerű berendezés és asztalok, gyenge megvilágítás. Komló, azaz sör - hazai (pl. Rothbeer, Etyeki, Hedon, First) és cseh...
2017.01.28barátokkal
Az egyedüli probléma az ár. Kissé drága hely, ahhoz képest, amit kapsz, mert az kevés, de nagyon finom, a személyzet kedves és közvetlen. Nagyon jó a hangulat, szépen és igényesen van kialakítva. Összességében ajánlani tudom, de olcsón nem lehet jól lakni.
2016.01.05gyerekekkel
Pici emeleti hely Budaörs központjában. Kitűnő kézműves sörválaszték. A burgerek kis odafigyeléssel sokkal jobbak lehetnének. A buci és a hús jó, a szósz mindegyikben sok volt és elnyomta a többi ízt. A barbecue-s burgerből a fele szószt kicsorgattam, de még így is túl tömény volt. Kis...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval