Paleo és vegán egy helyen

Zabrakadabra Budaörs BudaörsZabrakadabra Budaörs Budaörs a térképen

Kiváló 2026. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. április 7.
A Zabrakadabra mentes süteményeket, tortákat készít, Budapesten az Oktogonnál és a Boráros térnél lévő cukrászdáikban többször is megfordultam. Budaörsön járva találtam rá a helyi cukrászdájukra, a legtöbb vendéglátó egységhez hasonlóan a városban, ők is a főút mellett találták meg a számukra ideális helyszínt. Elég kicsi a beltér, amelyben a fehér szín dominál, de nem zsúfolt. Lehet helyben is sütizni, kávézni, de tekintettel arra, hogy nem sokkal korábban tömtem magamba egy szelet sütit a Frei kávézóban, így nem gondoltam, hogy szükséges lenne még egyet, így itt elvitelre vásároltam. A kínálatot többé-kevésbé már ismertem Pestről, bár azt nem állítanám, hogy már a teljes repertoárt végigettem volna. Előzetes rendelésre készítenek egész tortát is 6-12-16-24 szeletes méretben 11900 Ft-tól felfelé. A macaronokat 890 Ft-ért drágállottam.
A kínálatban vannak vegán és paleo torták is, a tortalap egyértelműen jelzi, hogy melyik milyen, illetve mitől mentes (glutén, cukor, tej tojás), mit tartalmaz, ez nagyon hasznos információ. Ezúttal egy újragondolt klasszikus választottam, a Rákóczi túróst, amit itt paleo verzióban készítenek, ami azt jelenti, hogy glutént, cukrot és tejet nem tartalmaz. Friss volt, nem édes és nem műízű. Méretre elég kicsi, 1640 Ft-ot fizettem érte elviteles dobozzal együtt. Össz-élmény 4,5 pont, de ezúttal felfelé kerekítettem, a kedves kiszolgálásra és a szíves ajánlásra tekintettel.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony - teljes előrefizetéssel
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Royal Club Hotel Visegrád - Senior ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Vital Hotel Nautis Gárdony - Május 1.
Vital Hotel Nautis Gárdony